Obavijesti

Sport

Komentari 61

'Previše je takvih kriminalaca u Splitu. Mlade treba motivirati da budu pošteni, a ne smeće...'

'Previše je takvih kriminalaca u Splitu. Mlade treba motivirati da budu pošteni, a ne smeće...'

Kad sam to vidio, krv mi je proključala, zamišljao sam da je u pitanju moj sin. Zlostavljači će morati dobro paziti kuda se kretaju. Prijetnje? Ma to su troleri, ne uzbuđujem se, kaže nam Antonio

VIDEO

Iskreno, nakon što sam vidio snimku zlostavljanja maloga iz Kaštela, ništa mi nije bilo jasno, a kad sam se raspitao i saznao, odmah me zabolio me želudac, poludio sam, otišao do menadžera i tražio od njega da prekinemo pripreme i vratimo se u Split, pomoći tom momku. Krv je u meni proključala, zamišljao sam da je pitanju moj sin.

Ispričao nam je to naš proslavljeni kickboksač Antonio Plazibat (26), koji je na društvenoj mreži objavio poruku u kojoj prijeti nasilnicima iz Kaštel Štafilića.

Pokretanje videa...

VIDEO VIJESTI 31.08.2020. 01:11

- Iskreno, snimio sam jednu poruku, no nakon što sam je dva puta odgledao, odlučio sam je ne objaviti. Nakon sat vremena, puno manje živčan, snimio sam drugu, puno blažu, koju sam i objavio... Nemam se ja sada što kome opravdavati, jednostavno, srce me zaboljelo, kao i vjerojatno sve koji su vidjeli snimku zlostavljanja. Još kad sam čuo da je jedan od njih kickboksač, pao mi je mrak na oči - govori nam Antonio u dahu i nastavlja:

- Da sam bio u Splitu, ja bih njih našao, poredao ih na isto mjesto kao oni njega i snimao ih, da malo oni vide kako je to kad ih netko maltretira. Naravno, ne bih ih udarao punom snagom, ali podijelio bi im par 'odgojnih iza uha' i par 'nogu u guzicu', pa da vide kako bi se oni osjećali. To njihovo ponašanje je tipično ponašanje mladih kriminalaca kakvih je u Splitu previše i ne trebaju nam novi. Mlade treba motivirati da se bave poštenim stvarima i sportom, a ne da postanu ljudsko smeće...

Antonio vjeruje kako će pravda na koncu ipak biti zadovoljena, a pokrenuo je i akciju pomoći malome Lovri.

- Razbjesnili su zlostavljači ne samo Kaštela i Split, nego i cijelu Hrvatsku, i sada će jedno vrijeme morati dobro pripaziti kuda se šetaju i gdje izlaze. A što se tiče pomoći, još neko vrijeme bit ću u Amsterdamu, pa sam zamolio prijatelja kickboksača Vlatka Žaju da u moje ima skuplja pomoć. Ja ću svojim kanalima pozvati ljude, a sve će ići preko njega dok se ja ne vratim.

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE FNC BORACA:

Spojio je njega i momka kojega su tukli i tražili 2000 kuna. Dvojicu se sumnjiči i za prodaju marihuane, a dvojica će ostati u istražnom zatvoru mjesec dana.

"Otac nasilnika mi se došao ispričati sav u suzama. Prvi put ga vidim i hvala mu na tome"
"Otac nasilnika mi se došao ispričati sav u suzama. Prvi put ga vidim i hvala mu na tome"

- Malo smo popričali telefonom i rekao sam mu da me može nazvati bilo kada, što god mu treba. Već se javilo jako puno ljudi, sportaša prije svih, ali i mojih poznanika koji su počeli prikupljati pomoć, i nadam se da će biti dovoljno barem za neko vrijeme. Još jednom se pokazalo srce hrvatskog naroda, koji je spreman stati u zaštitu slabima i protiv nepravde - kaže Plazibat, koji se ne zamara previše prijetnjama koje mu stižu s lažnih profila na društvenim mrežama.

- To su troleri kojima ne treba davati pažnju, uopće se ne uzbuđujem zbog toga - zaključio je Antonio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome