To je to što me zanima!

Kamere s Poljuda neće otkriti ništa, pokrivaju samo tribine?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je uzorke trave poslala u Centar za krim istraživanja Ivan Vučetić u Zagrebu, a uzete su i izjave djelatnika tvrtke Jadro koji se brinu o travnjaku...
Vidi originalni članak

Odmah po završetku jučerašnje utakmice Hrvatske i Italije na Poljudu , na kojemu je osvanuo kukasti križ, hrvatska je policija obavila očevid, a onda i podnijela prijavu protiv nepoznatog počinitelja, ili više njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policijski djelatnici su uzorke trave poslali u Centar za krim istraživanja Ivan Vučetić u Zagrebu, a uzete su i izjave djelatnika tvrtke Jadro koji se brinu o travnjaku na Poljudu.

Nadalo se kako će počinitelji biti otkriveni pregledom nadzornih kamera, no Goal neslužbeno doznaje kako na nadzornim kamerama koje su postavljene na Poljudu nije ništa zamijećeno, jer kamere pokrivaju samo tribine, a ne i sami travnjak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 193

  • uvijek žedan 14.06.2015.

    Koji huligani ? To je samo nastavak poznatih narodnih običaja kod Hrvata. Sve u Thompson ligu, Šimunića za predsjednika.

  • strmi007 14.06.2015.

    Sve namješteno

  • antijugoslavencina 14.06.2015.

    Kakve kamere? Vec se znalo prije utakmice da ce orjunasi iz Torcide po nalogu jugoslavena na vlasti napraviti incident! Otidjite u leglo skojevaca ili tkz. Nas Hajduk i otkricete pocinitelje za 5 minuta! Ko ne bi volio da se Hrvatska plasira na EURO?-Jugonostalgicari i komunjare! U kojoj stranci je najvise takvih?-U SDP-u! Ko je na vlasti u Splitu i ko vlada Hajdukom i Torcidom?-SDP Ko je prije utakmice postavljao transparente protiv reprezentacije i HNS-a?-Torcida! Iz koje je stranke gradonacelnik Splita i ministar "milicije", koji su trebali osigurati utakmicu?-Iz SDP-a! Ostalo zakljucite sami!

Komentiraj...
Vidi sve komentare