To je to što me zanima!

Kamerman na Segwayu srušio Bolta i umalo mu slomio noge!

Bolt je slavio pobjedu na 200 metara, pratio ga je kineski kamerman na Segwayu. S kotačem je zahvatio rub konstrukcije u udario Bolta s leđa. Srušio ga je na pod...
Vidi originalni članak

Kad ga ne možeš stići, uzmi Segway i iskoristi dok šeće. Najbrži čovjek svijeta umalo je teško nastradao nakon utrke na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu.

Usain Bolt osvojio je rekordnu desetu zlatnu medalju na svjetskim prvenstvima. Nakon "stotke", čudesni Jamajčanin slavio je i na utrci na 200 metara na SP-u.

Bolt je ponovno bio bolji od Amerikanca Justina Gatlina. Kineski kamerman pokazao je Amerikancu kako srušiti Bolta. Doslovno. Jamajčanin je slavio nakon pobjede na 200 metara, a iza njega je na Segwayu bio kamerman. Nespretni Kinez zahvatio je rub konstrukcije po kojoj ide kamera uz stazu. Ušao je s dva kotača Boltu iza leđa. Jamajčanin je pao i ubrzo se podigao na noge. Iako je imao smiješak na licu, Bolt je šepao nakon tog incidenta. Nije mu svejedno, još mora trčati štafetu.

Gospodinu s kamerom bilo je neugodno. Teško da će danas spavati. Umalo je ozlijedio najbržeg čovjeka u povijesti. Ispričao se Boltu dok su još obojica bila na podu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Avatar 27.08.2015.

    Dobro je da se nije kamera razbila.

  • mrTrobec 27.08.2015.

    Umalo ,skoro,navodno,kaj nemrete bolje?Ak drugačije ne ide pišite istinu.

  • kirby30 27.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare