To je to što me zanima!

Kanadska tinejdžerka nakon Wozniacki pobijedila i Venus!

Osamnaestogodišnja tenisačica Bianca Andreescu u velikom je stilu nastavila svoj pobjednički niz. U prošlom je kolu izbacila treću tenisačicu svijeta Caroline Wozniacki, a sad je bila bolja i od Venus Williams
Vidi originalni članak

Jedanaest gemova u nizu mlade Kanađanke Biance Andreescu za veliku pobjedu protiv Venus Williams (6-7(1), 6-1, 6-3) i polufinale Aucklanda!

Do jučer je bila nepoznata, ali nakon dvije velike pobjede u svijetu tenisa pročulo se za Biancu Andreescu. Trenutno je 152. na WTA listi, a u dva je dana pobijedila treću tenisačicu svijeta Caroline Wozniacki pa sedmerostruku osvajačicu Grand Slama, stariju sestru Williams.

U subotu će igrati svoje prvo WTA polufinale protiv Tajvanke Su-Wei Hsieh, treće nositeljice turnira. 

- Cilj mi je bio kvalificirati se i proći koju rundu, ali sad sam pobijedila dvije top igračice. Vjerujem da je sve moguće jer sam protiv Venus 'napravila nemoguće'. Bio je to odličan osjećaj - rekla je mlada kanadska senzacija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jolpaz 04.01.2019.

    Što je to tinejđerka?

  • _Varešak_ 04.01.2019.

    Drago mi je da Venus poražena.

  • ales 04.01.2019.

    nikakva se senzacija, ženski tenis je smiješan sport, sve su iste, prvo neka 500ta pobjedi prvu 6:0, 6:0 pa izgubi od 900te isto tako, sve su one iste, smješan sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare