To je to što me zanima!

Kane utrpao hat trick na Cipru, Pašalićevi zaustavili Liverpool

Liverpool je gostovao u Moskvi kod Spartaka i odigrao 1-1. Domaći su poveli sjajnim golom Fernanda u 23. minuti, a osam minuta kasnije izjednačio je Coutinho. I Liverpoolu i Spartaku ovo je drugi remi
Vidi originalni članak

U drugom susretu iz skupine H Tottenham je u Nikoziji slavio s glatkih 3-0 uz "hat-trick" Harrya Kanea. Nakon dva kola londonska momčad ima dvije pobjede u ovoj "skupini smrti". 

Napoli je na stadionu San Paolo s lakoćom pobijedio Feyenoord s 3-1 upisavši i drugu pobjedu.Golove za lidera talijanskog prvenstva zabili su Mertens, Insigne i Callejon, dok su gosti u drugom dijelu promašili kazneni udarac.Marko Rog je u 73. minuti ušao u igru za momčad iz Napulja. 

Manchester City je teže od očekivanoga slavio protiv Šahtara s 2-0. Engleska momčad je tek u 49. minuti probila obranu Ukrajinaca prekrasnim golom de Bruynea, a u 72. minuti je vratar Pjatov je obranio penal Aguerru. U 90. minuti Raheem Sterling je konačno riješio pitanje pobjednika. Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna nije nastupio za ukrajinski sastav zbog optužbe za doping.

Liverpool je gostovao u Moskvi kod Spartaka i odigrao 1-1. Domaći su poveli sjajnim golom Fernanda u 23. minuti, a osam minuta kasnije izjednačio je Coutinho. I Liverpoolu i Spartaku ovo je drugi remi. Dejan Lovren je odigrao cijelu utakmicu i za Redse, kao i Mario Pašalić za ruskog prvaka. U drugom dvoboju Sevilla je na Sanchez Pizjuanu lako pobijedila Maribor s 3-0, a trostruki strijelac je bio Ben Yedder. 

Porto je iznenadio Monaco u Monte Carlu s čak 3-0. Vincent Abouabacar (31, 69)  je dvaput bio koban za vrata monegaške momčadi, a u 89. minuti je na 3-0 povećao Layun. Monaco je prošlogodišnji polufinalist,a sada nakon dva kola ima samo jedan bod.  Danijel Subašić zbog ozljede nije bio na golu domaćina.

U srijedu su na rasporedu susreti u skupinama od A do D. Derbi večeri igrat će se u Parizu gdje će u susretu 2. kola B snage odmjeriti PSG i Bayern.

U drugom susretu iz te skupine sastaju se Anderlecht i Celtic. U skupini A igrat će Basel - Benfica, te CSKA - Manchester United, u skupini C sastaju se Atletico Madrid - Chelsea, te Karabag - Roma, dok skupina D donosi dvoboje Sportinga i Barcelone, te Juventusa i Olympiacosa.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bucokobasica 27.09.2017.

    Skupina smrti???😂🤣😂🤣😂🤣😂

  • Xyster 26.09.2017.

    Harry Kane u 2017 ima 34 golova u 30 utakmca i 7 Hat-trickova. A apsurdno zvuči da je zabio 19 golova na posljedna 9 gostovanja. Već sada najbolji engleski napadač još od Shearera sa putem da ide prema Greavesu. I čudno je vidjeti Tottenham da se ne sramoti u Europi, poglavito kada su im falila 7 prvotimaca.

  • ACM_1899 26.09.2017.

    Nadam se da će se otvoriti Liverpoolu,jer oni nadigraju svakog protivnika,a često gube bodove. Ispostavilo da je izbacivanje Manea umjesto Sturridgea bila najveća greška Kloppa jer je ovaj od ulaska upropastio što su upropastit dalo,dok je na terenu ostavio Firmina koji je odigrao jako lošu utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare