To je to što me zanima!

Kante ponovno oduševio: Gdje ću na večeru? Dobra je i pizza

Na dnevnom meniju nogometaša nalaze se samo probrani sastojci, a kada uhvate vremena za odlazak na večeru tamo se obično jedu skupocjeni odresci, jastozi, škampi i tako dalje. No, ne i N'Golo
Vidi originalni članak

Ako je neki svjetski poznati nogometaš pojam skromnosti, to je zacijelo N'Golo Kante. Francuz redovito kupuje namirnice u supermarketu, vozi Mini Coopera, baš sve što radi i prosječan čovjek... osim što on zarađuje godišnje 18 milijuna eura.

Na dnevnom meniju nogometaša nalaze se samo probrani sastojci, a kada uhvate vremena za odlazak na večeru s obitelji ili prijateljima tamo se obično jedu skupocjeni odresci, jastozi, škampi i tako dalje. No, ne i Kante.

PREUZELI VRH 'Bluesi' slomili 'svece' pred sam kraj: Chilwell zakuhao sve pa potvrdio slavlje, Kovi 73 minute

Nogometaš Chelseaja još je jednom oduševio javnost odabravši talijanski lanac pizza restorana kao mjesto gdje će pojesti večeru. Tamo se pojavio u jednostavnim trapericama i crnoj majici, no zaposlenici restorana znali su da je na njihovo radno mjesto ušetao legendarni Francuz koji je na kraju dijelio potpise na salvetama te se srdačno pozdravio sa svim zaposlenicima.

- Ja sam samo običan čovjek. Nema potrebe da se govori da sam najpristojniji ili najbolji. Nogometaš sam kao i svaki drugi. Mislim da je to nekad prenapuhano. To ne treba biti tako, ima još takvih u svijetu nogometa - prokomentirao je Kante jednom prilikom svoju etiketu "najskromnijeg i najponiznijeg" nogometaša današnjice.

TUCHEL POTVRDIO Korona u redovima Chelseaja: Kante će propustiti Juventus!

Podsjetimo, Kante se nakon zaraze koronavirusom vratio u redove Chelseaja, a 'plavci' su slavili u objema utakmicama od njegova povratka na teren.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • axl44 21.10.2021.

    ja isto kupujem u supermarketu i vozim običan auto, jedino što zarađujem otprilike 2000 puta manje nego 🪣🪣🪣🪣🪣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • NIKE 21.10.2021.

    Ovaj već dosadan postao, em jeftinim populizmom ubire simpatije em dozlogrdila propaganda da njemu daju zlatnu loptu a Kovačić izmislio nogomet za njega.

  • daleko najjaci 21.10.2021.

    Legenda,svaka cast. Jest milijunas al ne bjezi od navada obicnih ljudi,nije zaboravio tko je,odakle potjece. Da mu nije lopte nebi ni pizzu nazalost vidio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare