To je to što me zanima!

Kao da su oni prvaci: PSG izgubio, a navijači Marseillea napravili ludnicu u gradu...

Dok je Neymar ridao suze, navijači Marseillea su palili baklje i pjevali pjesme svog kluba na ulicama Marseillea. Naravno, teško da im je to neka utjeha obzirom da je njihov klub daleko od onoga gdje je bio nekad
Vidi originalni članak

Ono što je danas PSG, to je nekada bio Marseille. Vladari francuskog nogometa, ali napravili su nešto što ni Parižani ne mogu unatoč silnim milijunima. Osvojili su Ligu prvaka.

Bilo je to 1993. godine kada je u velikom finalu pao Milan (1-0), a tada je za Francuze igrao sjajni Alen Bokšić. Bilo je to razdoblje kada je PSG bio miljama daleko od onoga što je danas, ali njihov poraz protiv Bayerna u finalu Lige prvaka pokazao je da se novcima ne mogu kupiti trofeji. 

E upravo zato su navijači Marseillea jučer slavili kao da su oni na vrhu Europe. Na ulicama predivnog grada na Azurnoj obali navijači su feštali cijelu noć. I to samo jer je njihov mrski i umjetni rival poražen. 

Dok je Neymar ridao suze, oni su palili baklje i pjevali pjesme svog kluba na ulicama Marseillea. Naravno, teško da im je to neka utjeha obzirom da je njihov klub daleko od onoga gdje je bio nekad. Posljednji naslov u Francuskoj osvojili su 2010. godine, a posljednji trofej u Kupu 2012. godine što je ipak premalo za klub takve povijesti.

Došli su do toga da slave neuspjeh PSG-a, ali pitanje je kada će oni opet doći do finala Lige prvaka...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • NIJESAM 24.08.2020.

    Oh mogu se trofeji kupit novcima itekako,nek samo dodu u nasu ligu. Ni ne treba puno para

  • koksaker 24.08.2020.

    pljujete,a kad su hrvatine palile baklje u Zagrebu za drugo mjesto to je bilo ok... purgerski preserans na veliko...

  • gonzo_1 24.08.2020.

    Drugi jezik u Marseju je danas francuski,,prvi je arapski

Komentiraj...
Vidi sve komentare