To je to što me zanima!

Bayern u finalu LP-a nakon 7 godina! Gnabry oduševio...

Nakon sedam godina čekanja, Bayern je napokon prošao u finale Lige prvaka. Tada su i osvojili, a ovaj put će im protivnik biti PSG. Bavarci su u polufinalu dobili Lyon 3-0 golovima Gnabryja 2x i Lewandowskog...
Vidi originalni članak

Bayern München je u finalu Lige prvaka! Čekali su dugih sedam godina, a onda dočekali sezonu u kojoj razbijaju apsolutno sve. Poigrali su se s Tottenhamom, Crvenom zvezdom i Olympiacosom u skupini, a onda očitali bukvicu i Chelseaju u osmini finala. A što tek reći za spektakl protiv Barcelone kojoj su utrpali osam golova? 

Njemački prvak izgleda baš nezaustavljivo. Hansi Flick je stvorio stroj, a u nedjelju od 21 sat njegovu momčad pokušat će zaustaviti PSG.

Oba pogotka za Bayern u prvom poluvremenu postigao je njemački reprezentativac Serge Gnabry. U 18. minuti je s ruba kaznenog prostora snažnim udarcem pogodio gornji desni kut, a u 33. minuti je popravio dvostruki promašaj Roberta Lewandowskog nakon ubačaja Ivana Perišića, kad je loptu koju je odbio vratar Lyona Lopes poslao u nebranjenu mrežu.

Pobjedu Bayerna potvrdio je Lewandowski, kad je u 88. minuti glavom poslao loptu u mrežu.

Ivan Perišić je bio u početnoj postavi Bayerna i osim važne uloge kod drugog pogotka Bavaraca, imao je priliku upisati se u strijelce u 51. minuti, ali je njegov udarac Lopes obranio. Hrvatski reprezentativac je bio jako aktivan, probijao je neumorno svoju lijevu stranu, a sudjelovao je i kod drugog gola. Još jednom je pokazao koliko je važan član bavarske momčadi, a uskoro bi njemački klub trebao odlučiti hoće li ga otkupiti od Intera...

Finalni dvoboj Lige prvaka na rasporedu je u nedjelju, 23. kolovoza, a za trofej će se boriti debitant u finalima francuski prvak Paris Saint-Germain te njemački prvak Bayern, koji će pokušati po šesti put osvojiti elitno europsko klupsko natjecanje, a prvi put nakon 2013. Ujedno, ovo im je i prvo finale nakon sedam godina.

Finalna utakmica će biti odigrana na stadionu Benfice, s početkom u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • melkiot 20.08.2020.

    hehe nogometni "stručnjaci" sa drobinama na aparatima...Liga prvaka ove godine prošla u tišini. Mljac mljac

  • 20.08.2020.

    ovo ja ne priznajem ko liga prvaka

  • busko 19.08.2020.

    Zanima me može li Bayern ponoviti Realova tri naslova uzastopno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare