To je to što me zanima!

Kao Iker: Pred kamerama novinarku pozvao na piće

Hajdukov napadač na krilima dobre igre protiv HSV-a, pred kamerama je pozvao novinarku TV Jadran Antoniju Klanac da izađe s njim na piće...
Vidi originalni članak

Uoči početka sezone Stanko Poklepović tražio je 'killera', napadača koji će mu garantirati 15-20 golova po sezoni. U generalci protiv HSV-a ulogu je povjerio Duji Čopu, koji je, premda nije postigao gol, odigrao sasvim solidnu partiju.
- Čop je bio živ, dobro se kretao, ulazio u prilike... Zadovoljan sam njegovom 'pozitivnom drskošću' - rekao je Špaco nakon susreta.
Pitamo se što bi tek o Čopovoj 'pozitivnoj drskosti' rekao da je čuo za njegov 'nastup' pred novinarima u 'miks zoni'?
Nakon utakmice stao je Hajdukov napadač pred kamere tri nacionalne i nekoliko lokalnih televizija. Mikrofoni i diktafoni brojnih novinara bili su uključeni, a on je krenuo u akciju, te pozvao atraktivnu novinarku lokalne TV Jadran Antoniju Klanac na piće.
Novinarka se isprva nije snašla, no kasnije, kad su se kamere ugasile, diplomatski rekla kako bi joj bilo draže kad bi je igrači cijenili po novinarskom radu, a ne po izgledu i nije bila spremna otkriti hoće li prihvatiti poziv ili ne.
Mladog napadača očito je ponijela sjajna atmosfera na Poljudu i dobra igra protiv HSV-a. Tko zna možda ga je inspirirao Iker Casillas, koji je svoju djevojku, novinarku Saru Carbonero, strastveno poljubio pred kamerama nakon osvojenog Svjetskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • rokoxy1 15.07.2010.

    Mala je lijepa ko lutka !

  • Ira27 15.07.2010.

    O \"po novinarskom radu\"..očito mladi nogometaš nijie upoznat sa tvojim dugogodišnjim probojem u novinarsku elitu. Rame uz rame Oliveru Mlakaru samom...

  • IP95 15.07.2010.

    haha kralj...o kad je cura ovako lipa ko je nebi pozva?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare