To je to što me zanima!

Kao Lewis: Vladimir Kličko želi preuzeti bratov WBC pojas!

Želja je vratiti WBC pojas u obitelj, bio je jasan Vladimir u razgovoru za njemački medij Bild. Time bi kolekciju titula kompletirao, a to je posljednji uspio Lennox Lewis
Vidi originalni članak

Vitalij Kličko prije nekoliko dana donio je konačnu odluku o prekidu svoje karijere te se odlučio posvetiti politici i velikim prosvjedima koji već dulje vrijeme traju u njegovoj Ukrajini, a on spada među najpopularnije oporbene političare u ovom trenutku.

No, njegov brat Vladimir zato i dalje ostaje u ringu te je upravo on izrazio želju da se bori sad za upražnjenu WBC titulu svjetskog prvaka, piše Fight Site.

"Moja želja je vratiti WBC pojas u obitelj Kličko", bio je prilično jasan Vladimir u razgovoru za njemački medij Bild.

Vladimir bi ovime svoju ogromnu kolekciju titula u potpunosti kompletirao, a to je posljednji uspio Lennox Lewis.

Trenutno nije poznato kako će se prema ovom prijedlogu postaviti WBC, ali mogli bismo saznati već početkom sljedeće godine. Ovakva Vladimira reakcija u svakom slučaju ne iznenađuje previše.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • denis-zg 17.01.2014.

    Zao mi je ovog sporta.... bio je popularan i zanimljiv sve dok se nisu pojavili braca kličko! Nemaju prave konkurencije jel je sve manje i manje ljudi zainteresirano!

  • kamujikobajaši 20.12.2013.

    Iron Mike je rekao samo šmensi-fensi nema krvi

  • robizgb 20.12.2013.

    Samo tudumi koji nemaju pojma o boksu velicaju ovu bracu, takvi su vjerojatno pogledali 3 meca u zivotu i sva tri su bila od brace klicko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare