To je to što me zanima!

Kao na treningu: Pogledajte majstoriju Pjanića i Higuaina

AKCIJA ZA DESET Bilo je to daleko, preko 30 metara, ali zabijao je Miralem Pjanić i s ove udaljenosti. No ovaj put to je bila teledirigirana lopta za Higuaina koji je iz prve majstorski pogodio za 1-0
Vidi originalni članak

Kad spojite jednog od najboljih izvođača slobodnjaka današnjice i lukavog golgetera, dobijete golčinu i pol. Juventus je protiv Tottenhama  u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka poveo već u 2. minuti nakon fenomenalnog Pjanićevog slobodnjaka.

Bilo je to daleko, preko 30 metara, ali zabijao je Miralem Pjanić i s ove udaljenosti. No ovaj put to je bila teledirigirana lopta za Gonzala Higuaina koji je iz prve majstorski pogodio za 1-0. Samo sedam minuta kasnije Higuain je pogodio iz penala za 2-0.

OSMINA FINALA Fantastični Tottenham ustao je iz nokdauna i šokirao Juventus

Niti jedan igrač u Juventusovoj povijesti nije brže zabio dva gola u utakmicama Lige prvaka ili Kupa prvaka, a još je impresivniji podatak da je posljednjih sedam Higuainovih udaraca u okvir gola u svim natjecanjima završilo - u mreži.

No nije pomoglo. Juventus se neočekivano povukao i na kraju od 2-0 i promašenog penala kod 2-1 jedva spasio remi.

POGLEDAJTE GOL ZA 1-0

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 13.02.2018.

    Kakva lopta Pjanica...ovo nas PRED nemoze ni na Playstationu...Jbg jest bosanac ali realno je bolji igrac od PREDA,kreativniji,ima bolje playmakerske sposobnosti,bolji pasa,centarsut,udarac,zna izvedivat slobodnjake...Modric jedino ima bolji taj prvi dodir,brzi je i jaci u duelu zbog niskog tezista i onih slonovskih listova...Pjanic kompletniji i realno puno korisniji igrac...brojke ne lazu...Najbolji igrac na Balkanu uz Sergeja koji je jos mlad,ali uskoro ce postat najbolji Balkanski igrac ikad!!

  • patos 13.02.2018.

    Ne mogu odlucit koja je majstorija veca, lopta Pjanica il volej Higuaina. Grande

  • bulldogzg 13.02.2018.

    Još da Higuain nije u zaleđu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare