To je to što me zanima!

Kao u stare dane: Mirkov učenik protiv Fjodorovog! Ante Delija protiv Moldavskog u PFL turniru

'Hodajuću nevolju' na startu novog teškaškog turnira čeka Rus Valentin Moldavski (32, 12-3-1) koji stiže iz Bellatora nakon spajanja dvije organizacije pa će ovo biti najjači turnir dosad
Vidi originalni članak

Osvojio je PFL-ov teškaški pojas prije dvije godine, a Ante Delija (33, 24-5) je nakon toga operirao koljeno u siječnju prošle godine te je nakon toga pobijedio Mauricea Greenea (37, 11-9), ali nije nastavio s turnirom te se u potpunosti želio oporaviti kako bi bio spreman za novu sezonu. A odmah na otvaranju turnira imat će 'Hodajuća nevolja' veliki ispit.

S druge će mu strane stajati Valentin Moldavski (32, 12-3-1) koji stiže iz Bellatora nakon spajanja dvije organizacije pa će ovo biti najjači turnir dosad. Tamo je bio i privremeni prvak sve dok nije izgubio od Ryana Badera (40, 31-8-1). Posebnu bi čar taj meč mogao imati ako se u kutovima pojave dvojica velikih rivala iz vremena slavnog Pridea - Mirka 'Cro Copa' Filipovića (49) i Fjodora Jemeljanenka (47).

Podsjetimo, Ante se za ovaj turnir osim u Cro Cop Teamu pripremao i u Engleskoj, kod UFC-ovog teškaškog prvaka Toma Aspinalla (30, 14-3) u Manchesteru. Meč je na rasporedu u noći s četvrtka na petak, 4. na 5. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare