To je to što me zanima!

Kaos na klupi, treneri i igrači Švedske i Elfa skoro se potukli

Nakon što je Toni Kroos zabio pobjednički gol u 95. minuti utakmice, član stručnog stožera Njemačke došao je skroz do klupe Šveđana i provocirao ih, a na njega su odmah nasrnuli treneri, izbornik, igrači...
Vidi originalni članak

Odmah nakon što je Toni Kroos zabio gol članovi njihovog stručnog stožera dojurili su do naše klupe i unosili nam se u lice, mahali rukama, gestikulirali i provocirali nas svojom proslavom. To me baš razbijesnilo, nije to način na koji se trebaju ponašati, ljutito je objašnjavao kaos uz aut liniju Janne Andersson nakon pobjedničkog gola Realova veznjaka u 95. minuti.

Švedski izbornik potpuno je izgubio živce na bezobrazno provociranje njemačke klupe i pojurio zajedno sa svojim pomoćnicima i igračima u obračun s bahatim Nijemcima.

Ubrzo je došlo do gužve, a jednog od onih koji su provocirali žestoko je odgurnuo netko iz Anderssenova stožera.

'Bila je to jako emotivna utakmica za nas. Na kraju su reakcije i gestikulacije ljudi iz našeg stožera prema švedskoj klupi bile preemotivne. To nije način na koji se mi ponašamo i zato se ispričavamo švedskom izborniku i njegovoj momčadi', ponudili su ruku pomirenja u njemačkom savezu.

Nisu, naravno, ni Šveđani ostali dužni na provokacije Nijemaca, već smo spomenuli naguravanje, a švedski branič Martin Olsson čak je bacio i bocu vode prema njemačkoj klupi.

- Ponašali su se kako ne bi trebali, trebali su nas pustiti da tugujemo, pružiti ruku i otići. Borili smo se 90 minuta jedni protiv drugih i to je to, na kraju se moramo rukovati i otići svaki na svoju stranu. Ovo nije način na koji se smiju ponašati - dodao je izbornik Švedske.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 42

  • easymoney11 25.06.2018.

    Ovaj plavi svedanin kao hoce krenut na njemce i sudac ga drzi, sudac ga pusti on ne krece nego ceka da ga neko kao primi da ne podivlja, boze pomozi 😂😂

  • Sve.je.to.zajebano.022 24.06.2018.

    Njemci nacisti....Uvik su isti ka i u vrime hitlera....samo sada sve drukcije rade....bez oružja....ja sam konobar na moru i uvik im pljucam u spizu

  • giovanni123 24.06.2018.

    Nemoguce pa to su kulturna gospoda..tko bi to rekao ..pokupili od useljenika

Komentiraj...
Vidi sve komentare