To je to što me zanima!

Kaos u Argentini: Nemilosrdno nogom u glavu faulirao igrača...

U subotu je odigrana utakmica argentinske B lige između Los Andesa i Browna, koju su obilježili veliki navijački neredi i užasan faul u 30. minuti susreta koji je završio crvenim kartonom
Vidi originalni članak

Već 15 minuta nakon početka susreta između Los Andesa i Browna u Argentinskoj drugoj ligi, sudac je bio primoran zaustaviti vrijeme zbog strašnih nereda na stadionu.

Navijači obaju klubova počeli su napadati jedni druge, gađajući se ciglama i bocama, a u svoj toj gužvi našli su se i roditelji koji su pokušavali zaštititi svoju djecu od huligana.

Stanka je trajala gotovo 12 minuta, a policija je bila prisiljena upotrijebiti gumene metke kako bi smirili navijače. Stotinjak njih, s obje strane, uhićeni su i utakmica je napokon nastavljena.

Ali tu nije bio kraj nasilju, nego je samo sa tribina prešlo na teren. U 30. minuti utakmice napadač gostiju nogom je startao na lice protivnika i zasluženo dobio crveni karton.

Igrač Los Andesa Gustava Turraca čekao je loptu koja je zrakom putovala do njega kada je protivnički napadač Martin Minadevino u punom trku naletio na njega s nogom u zraku, ostavivši tragove svojih kopački na njegovom licu.

Nakon utakmice, Turraca je fotografiran s velikim ožiljcima preko lica i vrata, ali utakmicu je odigrao do kraja. Osam minuta nakon crvenog kartona domaćini su poveli zgoditkom Fabricia Lencija, koji je u drugom poluvremenu dodao još jedan gol i tako potvrdio pobjedu svoje momčadi 2-0.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boban_tomic 25.03.2018.

    pa ovaj gore simulira od freda...

  • ŽeIimŽivot 25.03.2018.

    Pa kud mu je išo glavom tako nisko?

  • marko209 25.03.2018.

    Pa nije akademik da mu treba glava. Dobro je dok nije po nogama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare