To je to što me zanima!

Kaos u Barceloni: Arturo Vidal tuži svoj klub zbog bonusa?!

Španjolski ABC tvrdi kako su igračevi odvjetnici još 5. prosinca podigli tužbu koja se vrti oko neispunjenih klauzula. Vidal je trebao dobiti bonuse ako je sudjelovao u bar 60% utakmica prošle sezone
Vidi originalni članak

Čileanski veznjak Arturo Vidal podigao je tužbu protiv Barcelone!

Nekadašnji igrač Bayerna Münchena vjeruje kako mu je katalonski klub dužan oko 2,3 milijuna eura koji su mu trebali isplatiti kao bonus na plaću zbog određenih klauzula u ugovoru. Momčad se kvalificirala u četvrtfinale Lige prvaka i osvojila je ligu, a Vidal tvrdi kako je trebao dobiti veću isplatu zbog tih stavki.

Španjolski ABC tvrdi kako su igračevi odvjetnici još 5. prosinca podigli tužbu koja se vrti oko neispunjenih klauzula. Vidal je trebao dobiti bonuse ako je sudjelovao u bar 60% utakmica prošle sezone, a to je i uspio s obzirom na to da je igrao u 53 utakmice. 

Međutim, u Barceloni tvrde kako to nije ispunjeno jer Čileanac nije odigrao minimum od 45 minuta po utakmici. Vidal vjeruje da bi trebao dobiti pola bonusa, a Barcelona smatra da mu nije dužna ništa.

Navodno mu je plaćeno oko 1,65 milijuna eura umjesto potrebnih oko 4 milijuna, no Marca tvrdi kako Vidal možda zapravo i ne želi novac već samo transfer izvan Barcelone. Mjesto u prvih 11 uzeo mu je Frenkie de Jong, a Vidala žele Juventus i Inter.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 30.12.2019.

    Super za domaćicu.......

  • kirbi78 28.12.2019.

    To je siguran znak da odlazi u Inter

  • lovac_u_mutnom 28.12.2019.

    Treba čitati ona najsitnija slova

Komentiraj...
Vidi sve komentare