To je to što me zanima!

Kaos u Barceloni ne staje! Ljuti navijači probili ogradu stadiona

Još jedna epizoda u kaosu u Barceloni koji je nastao onoga trenutka kada je Lionel Messi burofaksom obavijestio klub da želi otići. Istog trenutka navijači su izašli na ulice, okupirali su stadion i preklinjali Messija na ostanak
Vidi originalni članak

Nemoćno je i osiguranje bilo pred najezdom bijesnih navijača Barcelone koji su uspjeli probiti ogradu ispred Camp Noua i još se malo približiti stadionu i predsjedniku Bertomeuu čiju ostavku žele - odmah. Ne tek u travnju kada će biti izbori.

Još jedna epizoda u kaosu u Barceloni koji je nastao onoga trenutka kada je Lionel Messi burofaksom obavijestio klub da želi otići. Istog trenutka navijači su izašli na ulice, okupirali su stadion i preklinjali Messija na ostanak.

Ni dan kasnije stanje nije ništa bolje, pristaše Barcelone i dalje se ne miču od stadiona, a tamo je tijekom srijede Bertomeu izgledao kao da se ništa nije dogodilo. Nasmiješen prilikom predstavljanja novog igrača Trincaa.

BARTOMEU vs MESSI 'Ne idem ja nigdje'! Predsjednik Barcelone se zalijepio za fotelju

Bartomeu je došao, Trincão i on potpisali su ugovore, pozdravili se laktovima, Portugalac se spustio na travnjak na fotografiranje, a Bartomeu - pobjegao od pitanja.

Uostalom, predstavljanje i potpis obavljeni su bez kamera i novinara u press-centru. Kad je potpisivan ugovor s novim trenerom Koemanom (koji se odmah zamjerio Leu), svi su stavili maske i pozvali predstavnike medija. Sada: internetski prijenos, bez pitanja.

- Niti sam otišao niti namjeravam. Naravno da se radi o posebnoj situaciji i osjetljivim okolnostima u kojima su mogući preokreti, ali te "vijesti" koje spominjete, priče da sam podnio ostavku, to je "fake news" - rekao je Bartomeu za katalonski Diario Sport, novinu koja 24 sata dnevno, 365 dana u godini "diše Barcelonu".

JAVIO SE I PUYOL Barcelona se digla na noge, navijači pjevaju Messiju pred stadionom: Volimo te, ostani...

Navijači ga već duže vrijeme ne podnose, a ako postane čovjek pod čijim je predsjednikovanjem iz kluba otišao Messi, onda će postati i najomraženiji čelnik u povijesti Blaugrane.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 27.08.2020.

    pa ima li tamo specijalaca da ove besposličare - koji nemaju pametnijeg posla, nego arlaukati za nekog nabijača lopte - rastjeraju bejzbol palicama i pendrecima?

  • _MAX_ 27.08.2020.

    Kakvi kreteni, nek im sada Mesi smjesi Korona recepturu. Dokle go placali gonice kozne lopte ovoliko svijet nema sanse za progres.

  • šimun prvi 27.08.2020.

    Otišao bi mesi, samo niko ga neće❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare