To je to što me zanima!

Kaos u Japanu: Nijemci otišli s terena zbog rasizma! Njihovog igrača vrijeđao je protivnik?

Utakmica je završila pet minuta ranije rezultatom 1-1. Njemački igrači napustili su teren nakon što je Jordan Torunarigha rasno zlostavljan, objavila je njemačka reprezentacija
Vidi originalni članak

Njemačka nogometna olimpijska reprezentacija napustila je travnjak pet minuta prije kraja prijateljskog susreta s Hondurasom zbog rasističkih uvreda upućenih jednom njihovom igraču.

Njemačka vrsta napustila je teren nakon što je 23-godišnji Jordan Torunarigha bio žrtva rasnih uvreda.

OSTAVIO SAMO PISMO Olimpijac došao u Tokio i nestao

Utakmica se igrala u japanskoj Wakayami bez prisustva gledatelja, a sve se dogodilo u 85. minuti pri rezultatu 1-1.

- Utakmica je završila pet minuta ranije rezultatom 1-1. Njemački igrači napustili su teren nakon što je Jordan Torunarigha rasno zlostavljan - objavila je njemačka reprezentacija na twitteru.

ZABAVE? MA KAKVI! Život u olimpijskom selu: Već u 7 testiranje, zidovi od kartona, tko unese alkohol - leti s Igara

- Kada je jedan od naših igrača rasno zlostavljan, nastavak utakmice nije bio opcija - dodao je njemački izbornik Stefan Kuntz.

Njemački mediji su objavili kako je uvredu izrekao jedan od suparničkih igrača, no iz honduraške reprezentacije su objavili kako je sve bio nesporazum.

FELJTON: HRVATSKA NA OI - 1996. 'Kljun je ukrotio velike fakine' Prvo hrvatsko olimpijsko zlato, povijest će ih zauvijek pamtiti!

Njemačka otvara olimpijski turnir 22. srpnja protiv Brazila u skupini D, dok će Honduras istog dana u uvodnom susretu B skupine igrati protiv Rumunjske.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mata10 18.07.2021.

    Postoji li način da rasistički uvrijediš bijelca?

  • 17.07.2021.

    Sve je to idiotarija.

  • ...SJENA... 17.07.2021.

    Ja sam bijelac i tko mi se kao bijelcu obrati tužit ću ga za rasizam, ima da me zove hej crni a samim time sve crnce moramo zvat white boy i white girl! LOGIČNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare