To je to što me zanima!

Kaos u Međimurju! Golman je dobio crveni pa nokautirao suca

Sucu niželigaške utakmice između Bratstva iz Preseke i Paraga pozlilo je i krvario je nakon što ga je šakom udario igrač Paraga Nino Oršuš nezadovoljan crvenim kartonom
Vidi originalni članak

Prije pola godine Vedran Ćorluka (37), jedan od pomoćnika izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, igrao je za Parag protiv Bratstva iz Preseke prijateljsku utakmicu. Bilo je to ujedno i u sklopu emisije Roberta Knjaza koja se emitira na HTV-u.

Isti susret obje momčadi odigrale su u subotu, 11. studenog u sklopu 12. kola 3. međimurske lige skupine B, Bratstvo je bilo domaćin. No utakmica se igrala samo 15 minuta zbog napada golmana Paraga Nina Oršuša na glavnog suca kojem je potom pozlilo.

"U 15. minuti prilikom opravdanog isključenja gostujućeg vratara Nine Oršuša, isti dolazi do glavnog suca te negoduje na odluku i zatim zatvorenim dijelom šake udara suca u glavu tj. u predjelu nosa nakon čega sudac počinje krvariti i osjećati mučninu te je utakmica prekinuta. Nakon toga više nije bilo incidenata", napisao je delegat Josip Modlic.

Inače, Parag je sedmom mjestu od 10 klubova, dok Bratstvo drži pretposljednje mjesto. Izgledno je kako će bodovi za zelenom stolu ići Bratstvu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • xOOx 14.11.2023.

    da ovaj 10 godina tuca kamenje sljedeci bi razmislio

  • no sleep 12.11.2023.

    Kakav klošar

  • Josipa R 12.11.2023.

    Kajtaziland

Komentiraj...
Vidi sve komentare