To je to što me zanima!

Kaos u Meksiku! Navijači su se tukli, a policija nije mogla ništa

Igrači i trener meksičkih Tigresa solidarizirali su se sa svojim navijačima koji su napadnuti na kraju derbija protiv Tiburones Rojosa u Veracruzu. Policijskih snaga nije bilo dovoljno
Vidi originalni članak

Scene kakve ne volimo gledati na nogometnim stadionima ponovile su se u subotu u Meksiku na prvenstvenoj utakmici između Tiburones Rojosa i Tigresa u Veracruzu, koja je završila pobjedom gostiju 3-0.

Nakon trećeg gola Tigresa na stadionu Luis Pirate Fuente pet minuta prije kraja nastao je pravi kaos. Domaći navijači probili su zaštitni koridor i šakama se obračunali s gostujućima.

 

Letjeli su različiti predmeti, a nastradao je čak i jedan igrač Tigresa. Za to vrijeme njihov trener Ricardo Ferreti obračunavao se s policijom ukazujući na probleme na tribinama, ali loše pripremljene snage sigurnosti nisu mogle učiniti ništa da to spriječe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Illaminat 19.02.2017.

    Jel i za ovo kriva UDBA?

  • 19.02.2017.

    Znate kad se to nece vise nikad ponovit? Ak uzmes i klub izbacis u posljednju ligu. I kad/ako opet dodju u veliko natjecanje (prvoligasku razinu u drzavi), mislite da ce im ikad vise pasti na pamet tako nesto ponoviti? Nece. Novcana kazna (pa makar milijunska bila) nista nece znaciti i bez problema bi ponovili opet isto.

  • Kolllegah 19.02.2017.

    Tako i treba dabogda u hr uvjek tako bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare