To je to što me zanima!

Kaos u Srbiji: Grobari skandirali Ratku Mladiću i prekinuli susret na pola sata, policija ih istjerala

Grobari su krenuli divljati i praviti probleme u Novom Pazaru pa su na teren ušli i specijalci. Utakmica se nastavila nakon što ih je policija počistila s tribine, a domaći igrači tek tada pristali odigrati do kraja
Vidi originalni članak

U susretu 4. kola srpske Superlige Partizan je otišao na gostovanje Novom Pazaru. Beogradska momčad je do 61. minute imala uvjerljivih 3-0, ali utakmicu su obilježili neredi zbog kojih je i prekinuta na čak 38 minuta. Potom se nastavila, a 'crno-bijeli' su slavili 4-1.

Neredi su krenuli već krajem prvog poluvremena u 38. minuti kada je došlo do kratkog prekida zbog pogrdnih povika iz svečane lože. Novi prekid uslijedio je u 42. minuti nakon što je Izraelac Bibras Natkho zabio sjajan gol, a domaći navijači, potom, upaljačima zasuli klupu gostiju.

U drugom poluvremenu Partizan je vrlo brzo stigao do nova dva gola (u 48. i 61. minuti) što je izazvalo potpuni kaos navijača Novog Pazara koji su još jednom predmetima zasuli klupu 'crno-bijelih'.

A Grobari su odgovorili pjesmom i skandiranjem ratnom zločincu Ratku Mladiću da bi se pojedinci spustili na teren kako bi se obračunali s Natkhom. Srpski mediji napominju kako se ne zna razlog zašto bi se itko obračunao s Izraelcem.

Uslijedile su ružne scene naguravanja igrača i stručnih stožera, a glavni sudac odlučio je prekinuti utakmicu.

Grobari su krenuli divljati i uz povike Mladiću praviti probleme iza gola pa su na teren ušli i specijalci. Igrači Novog Pazara nisu htjeli izaći na travnjak i nastaviti utakmicu dok god su na tribinama bili Grobari.

Pa ih je policija uspjela 'počistiti' i udaljiti sa stadiona, a domaći nogometaši su tek tada ušli na teren kako bi se utakmica odigrala do kraja.

>> VIDEO KAOSA U NOVOM PAZARU POGLEDAJTE OVDJE

Partizan je do novog gola stigao u nastavku susreta u 74. minuti preko Soumaha da bi Mihailović u 89. postavio konačnih 4-1.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Tesla was a Serb 09.08.2021.

    hihihi vidi kako laze ova stampa a nece i nije rekla sta su balije vikale PRIJE toga ahhhh to nisu picke novine napisale, balije su poceli da skandiraju "Ovo je Bosna", "Kosovo je pored Srbije" i "Naser Oric" a onda su iim grabari odgovorili , e sada znate, drugi put neka picka novinara kaze istinu.

  • wzenga 09.08.2021.

    Koga boli k za njih i sto se dogadja u njihovom dvoristu…ali procitas ime i prezime autora,pametnom dosta.

  • Olujkovic95 09.08.2021.

    Svi ti opanci sta skandiraju ovom doslovnom seronji, sve su to isti oni sto oluju nazivaju zločinom, dok u isto vrijeme slave ratnog zločinca koji je par tjedana prije oluje pobio 8 tisuca civila, to su ti sto nama imaju hrabrosti govoriti o ljudskosti i moralu u vezi slavljenja oluje.Tako su i citav WW2 proveli kao nacistički kolaboranti pod nedicevom vlascu u kojoj je beograd postao prvi judenfrei grad na svijetu, da bi se pred kraj rata presvukli u partizanske uniforme a nisu se obrijati i oprati uspili na vrijeme ka ljudi, i onda su takvi lojavi i neizbrijani poklali nekoliko stotina tisuca Hrvata na blajburgu pa nisu znali kako drukcije moralno opravdati tako ogroman zločin, pa su izmislili mit o 750 000 poklate nejaci u Jasenovcu, pa ni to nije bilo dovoljno pa je Jasenovac bio otvoren deset godina poslje WW2 u kojemu su nastavili uvijati Hrvate, te iz logora po srbiji prevoziti zidovske i partizanske leseve i u Jasenovac ih uklapati da bi ih jednog dana opet mogli iskopati i reci pred svijetom kako su ih Hrvati tamo pobili.Ko opanke ne zna skupo bi ih platio, taj ce ti pobiti pola familije i okriviti tebe za isti taj zločin da si ti njemu ucinio prije nego ti uopce stignes njega optuziti za istu tu stvar, oni su majstori zločina sa predumišljajem .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare