Sport

Komentari 111

Kaos u Srbiji: Grobari skandirali Ratku Mladiću i prekinuli susret na pola sata, policija ih istjerala

Kaos u Srbiji: Grobari skandirali Ratku Mladiću i prekinuli susret na pola sata, policija ih istjerala

Grobari su krenuli divljati i praviti probleme u Novom Pazaru pa su na teren ušli i specijalci. Utakmica se nastavila nakon što ih je policija počistila s tribine, a domaći igrači tek tada pristali odigrati do kraja

U susretu 4. kola srpske Superlige Partizan je otišao na gostovanje Novom Pazaru. Beogradska momčad je do 61. minute imala uvjerljivih 3-0, ali utakmicu su obilježili neredi zbog kojih je i prekinuta na čak 38 minuta. Potom se nastavila, a 'crno-bijeli' su slavili 4-1.

Neredi su krenuli već krajem prvog poluvremena u 38. minuti kada je došlo do kratkog prekida zbog pogrdnih povika iz svečane lože. Novi prekid uslijedio je u 42. minuti nakon što je Izraelac Bibras Natkho zabio sjajan gol, a domaći navijači, potom, upaljačima zasuli klupu gostiju.

U drugom poluvremenu Partizan je vrlo brzo stigao do nova dva gola (u 48. i 61. minuti) što je izazvalo potpuni kaos navijača Novog Pazara koji su još jednom predmetima zasuli klupu 'crno-bijelih'.

A Grobari su odgovorili pjesmom i skandiranjem ratnom zločincu Ratku Mladiću da bi se pojedinci spustili na teren kako bi se obračunali s Natkhom. Srpski mediji napominju kako se ne zna razlog zašto bi se itko obračunao s Izraelcem.

Uslijedile su ružne scene naguravanja igrača i stručnih stožera, a glavni sudac odlučio je prekinuti utakmicu.

Grobari su krenuli divljati i uz povike Mladiću praviti probleme iza gola pa su na teren ušli i specijalci. Igrači Novog Pazara nisu htjeli izaći na travnjak i nastaviti utakmicu dok god su na tribinama bili Grobari.

Pa ih je policija uspjela 'počistiti' i udaljiti sa stadiona, a domaći nogometaši su tek tada ušli na teren kako bi se utakmica odigrala do kraja.

>> VIDEO KAOSA U NOVOM PAZARU POGLEDAJTE OVDJE

Partizan je do novog gola stigao u nastavku susreta u 74. minuti preko Soumaha da bi Mihailović u 89. postavio konačnih 4-1.