To je to što me zanima!

Kaos u Omišu: Sudac je udario drugog suca s leđa u glavu...

Prilikom ulaska u svlačionicu, ispred vrata, sudac je dobio udarac u glavu s leđa, osoba koja ga je udarila je Damir Mladin, nogometni sudac, napisao je u svom izvještaju delegat Denis Abramac
Vidi originalni članak

Utakmica 11. kola Prve Županijske lige između Omiša i Mladosti iz Prološca (3-3) ostala je u drugom planu zbog događaja nakon utakmice.

Na utakmici Županijske lige Splitsko-dalmatinske nakon utakmice došlo je do udaranja glavnog suca od strane drugog suca koji nije vršio nikakve dužnosti na toj utakmici.

- Prilikom ulaska u svlačionicu, ispred vrata, sudac je dobio udarac u glavu s leđa, osoba koja ga je udarila je Damir Mladin, nogometni sudac napisao je u izvještaju poslije utakmice delegat susreta Denis Abramac.

Na službenim Facebook stranicama NK Omiš odmah nakon utakmice napisan je kratak izvještaj u kojem tvrde kako je sudac svirao 'vrlo upitni jedanaesterac za goste', a kasnije pišu kako: 'U samoj završnici susreta, u izglednoj prilici za gol, s leđa je srušen naš igrač, ali sudac (gle čuda!) ni ne pomišlja na jedanaesterac'.

Zanimljivo, Omišani na službenoj stranici kluba nisu spominjali incident sa sucima, a Dalmacija News piše kako je sudac koji je napao drugoga bio povezan s Omišanima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KOMUNISTIČKA PARTIJA HRVATSKE 17.11.2019.

    Sve poludilooo

  • Prcko_Vitaminčić 17.11.2019.

    Sasvim normalno za tu županiju...potkupljeni suci, tuče i pisanje žalbi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare