To je to što me zanima!

VIDEO 'Ajde, sad pleši!' Kako je Leo provocirao bivšeg suigrača

Pouzdani stoper nije zabio penal, a Messi mu se krenuo derati: "Pleši sad, hajde, pleši sad", pritom aludirajući na uobičajene proslave golova kolumbijskog stopera
Vidi originalni članak

Koliko su Južnoamerikanci temperamentni znaju i ptice na grani, a kada se još nogomet upetlja u priču nastane 'eksplozija'. U polufinalu Cope između Argentine i Kolumbije tenzije su kao i uvijek, bile na vrhuncu, a u takvoj su se atmosferi bolje snašli 'gaučosi' koji su osigurali finale nakon lutrije penala.

Leo Messi je ponovno vodio žestoke i nepoštedne borbe s protivničkim stoperima, najveće s Yerrijem Minom, braničem Evertona., kojemu se nakon izvođenja penala odlučio revanširati za sve ono na utakmici.

Pouzdani stoper nije zabio penal, a Messi mu se krenuo derati: "Pleši sad, hajde, pleši sad", pritom aludirajući na uobičajene proslave golova kolumbijskog stopera.

POGLEDAJTE VIDEO Messijev show: Razbio Ekvador golom i 2 asistencije, sve vodi prema velikom finalu s Brazilom

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Inače, dvojac je jedno kratko vrijeme zajedno igrao u Barceloni budući da je katalonski klub za Minu bio prvi europski klub iz kojeg je kasnije otišao u Everton gdje je 'izgradio' svoje ime.

Kao da Messijevo urlikanje nije dosta, Emiliano Martinez je odlučio dodatno utrljati sol na ranu Kolumbijca. Naime, nakon što mu je argentinski golman obranio penal, simulirao je seks, kao i nakon obrane i ostala dva penala.

Penal Mine možete pogledati od 3:08.

ČEKAJU SUPARNIKE Brazil dobio Peru za finale Cope!

Ovo je inače, Emilianu Martinezu prvo veliko natjecanje među stativama 'gaučosa', a odmah je osigurao Mesiju novu šansu za prvi trofej u nacionalnom dresu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • danko1471991 07.07.2021.

    Pa sto se cudite? Pa cijelu tekmu ga udara kao vrecu krumpira...

  • hahahha 07.07.2021.

    a Ronaldo kada neće nikome da čestita i kada baca kapitensku traku onda je to iz razloga što teško podnosi poraz i zato što svaku utakmicu žali pobjediti hahaha uvijek ga se opravdava

  • bananeros 07.07.2021.

    Brazil će ih nabit 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare