To je to što me zanima!

Kaos u Realu: Meni dodaj loptu, a ne njemu, on igra protiv nas!

U poluvremenu jučerašnje utakmice protiv Mönchengladbacha, Karim Benzema (32) rekao je svom suigraču Mendyu da ne dodaje loptu drugom suigraču, Viniciusu Junioru (20)
Vidi originalni članak

Nakon sinoćnjeg sraza protiv Borussije Mönchengladbach, napadač Real Madrida Karim Benzema (32) rekao je svom suigraču Ferlandu Mendyju da ne dodaje loptu Viniciusu Junioru (20).

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U jučerašnjem dvoboju drugog kola skupine B, Borussia Mönchengladbach i Real odigrali su neriješeno (2-2). Jedan od najzaslužnijih za osvojeni bod bio je naš Luka Modrić, kojeg je trener Zidane na teren uveo u 71. minuti.

Napadač Gladbacha Marcus Thuram, sin bivšeg francuskog reprezentativca Liliana Thurama, zabio je madridskom Realu dva gola, a "kraljevski klub" gubio je do 87. minute. Benzema je zabio prvi, a Casemiro nakon dodavanja Ramosa, kojeg je proigrao Modrić, za 2-2 u nadoknadi.

Iako su "kraljevi" prosuli nova dva boda, nije to jedina loša vijest za njihovu svlačionicu. Naime, kamere na Borussia-Parku snimile su razgovor između Karima Benzeme i Ferlanda Mendyja u poluvremenu. 

Benzema je navodno na francuskom rekao Mendyju da ne dodaje Vinciusu Jr., koji je svega metar bio udaljen od njih. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Benzemin komentar dolazi svega nekoliko dana nakon što je Realov veznjak Isco ulovljen na videu kako kritizira trenera Zidanea uoči subotnjeg El Clasica na Nou Campu.  Španjolac je startao u samo dva od dosadašnjih sedam susreta ove sezone.

VIDEO: KAKAV PREGLED IGRE Isco ogovara Zidanea, a Modrić se diplomatski skrio iza maske!

U tim utakmicama Isco je napustio teren u 57. minuti u rujnu protiv Real Valladolida, a mjesec dana kasnije, u prošlotjednom šokantnom porazu od Cadiza, zamijenili su ga na poluvremenu.

Veznjak je također imao dva ulaska s klupe ove sezone protiv Real Betisa i Levantea, ali očito je Isco poprilično nezadovoljan s pruženim prilikama posljednjih tjedana.

BIVŠI POSLIJE EL CLASICA? Zidaneu se opasno trese klupa 'kraljeva', a Perez ima zamjenu

Na snimci koju je ulovio španjolski Movistar+ prije Realove pobjede 3-1 nad Barcelonom, igrač je 'udario' na trenera Zidana zbog manjka minutaže.

- Ako me treba izvaditi iz utakmice, onda je to u 50. ili 60. minuti, nekad na poluvremenu. Kad me treba uvesti, onda je to u 80. minuti - kaže Isco.

Marcelo je prasnuo u smijeh na Iscove komentare, dok se u pozadini, ispod maske, moglo vidjeti nasmijanog Luku Modrića.

ISKRENI LUKA Modrić nakon poraza: 'U prvom dijelu nismo bili dostojni LP-a'

Nakon poraza od Cadiza i Šahtara, te remija s Mönchengladbachom, Real Madrid sada se nalazi na dnu skupine B s osvojenim jednim bodom. Na vrhu je Šahtar s osvojenih četiri boda, a Inter i Mönchengladbach imaju po dva.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • skyvision 28.10.2020.

    reko mu je aloo buzdovane

  • NIKE 28.10.2020.

    Nikada taj Vinicius neće biti klasa kakvom očekuju. Njegov transfer je posljedica brazilske industrije talenata kakve štancaju svake godine. Dečko nije kriv ali je limitiran i već 2 godine ima dovoljno prostora u prvoj postavi koje nikako ne koristi niti napreduje. Benzema je vrhunski napadač kad uza sebe ima odlično krilo, i opet šteta, Hazard ozlijeđen a Baleu se nije više dalo.

  • netko iz 2 mase 28.10.2020.

    čemu prefiks "naš" za luku modrića??? jel ti ćaćin il materin???

Komentiraj...
Vidi sve komentare