Obavijesti

Sport

Komentari 3

Isco ogovara Zidanea, a Modrić se diplomatski skrio iza maske!

Isco ogovara Zidanea, a Modrić se diplomatski skrio iza maske!
3

Iz igre me vadi na poluvremenu, a u igru šalje 10 minuta prije kraja, žalio se Isco na Zidanea. Marcelo se na to valjao od smijeha, a Luka primijetio kameru pa 'taktički savršeno' smijeh prekrio zaštitnom maskom

VIDEO

Pred El Clasico staju sve podjele i rasprave u svlačionici, nezadovoljnici šute i svi su u funkciji pobjede nad 'mrskim neprijateljem'? Mo'š mislit... Kamere su uhvatile naoko ležernu 'ćakulu' Realovih zvijezda na Nou Campu prije velikog obračuna s Barcelonom.

POGLEDAJTE VIDEO: Lukina životna priča

Pokretanje videa...

luka modrić 02:37

Zinedine Zidane navodno nije bio najmirniji što se vlastitog radnog mjesta tiče. Uzalud ti tri trenerske Lige prvaka i dvije Primere, uzalud ti sve što si osvojio kao igrač i ušao među klupske legende. Nakon dva poraza zaredom u Realu si - pred otkazom.

Madridska je momčad trijumfalno prošla Katalonijom: Barca vs Real 1-3. Luka Modrić igrao je od 69', u 90' zabio treći gol za Real, svjetski gol. Velemajstor Isco bio je pričuva. Ove sezone u prosjeku dobiva 35 minuta po utakmici. U El Clasicu u nije dobio ni sekunde.

La Liga Santander - Real Madrid v Barcelona

A koliko ga to peče ovjekovječile su kamere prije utakmice. Sjede i razgovaraju Modrić, Isco, Marcelo, Luka Jović i još nekoliko suigrača. Srbin je, zapravo, u zadnjem redu i u svom filmu. 'Scrolla' po smartphoneu. Dok Isco priča Modriću i Marcelu:

- Zidane... Ako me stavi od početka onda me mijenja oko 60' ili već na poluvremenu, ako me u igru šalje s klupe onda me ne diže prije 80. minute.

Isco se žali, a Marcelo se: valja od smijeha. Na sav glas. Kamera mu je došla s leđa pa ju možda nije primijetio. Zato što nije Zlatna lopta.

Modrić je sa svojim vrhunskim pregledom igre snimio da ih snimaju pa odigrao taktički savršeno i smijeh sakrio navukavši masku na lice. Zdravlje prije svega! A ni diplomacija ne škodi.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Inače, nakon 3-1 trijumfa nad Messijem & com. usred Barcelone, Isco se može žaliti i Modriću, i Marcelu, i cijelo svlačionici, i upravi vodovoda i kome god 'oće. Zidane je odabrao i pobijedio. Zidane je u pravu. Isco ostaju - klupa i kmečanje.

Zidane mu je šef, kao igrač je bio druga dimenzija u odnosu na njega, jedan je od najvećih u Realovoj povijesti... Recept mu je baš na toj utakmici 'otkrio' Modrić: ako počneš na klupi - kad uđeš zabij i oduševi svijet svojom klasom. Tako to rade najbolji na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger