To je to što me zanima!

Kaos u Srbiji: Upao na sjednicu nepozvan i optužio Piksija da je u džep spremio milijune eura

Kontroverze su se pojavile i uoči SP-a pri izboru predsjednika srpskog nogometnog saveza (FSS), kao i pri izboru delegacije koja je putovala u Katar. Sada se traže dodatni financijski izvještaji
Vidi originalni članak

Srpska nogometna reprezentacija nastup na Svjetskom prvenstvu završila je već u grupnoj fazi. Presudila joj je Švicarska (3-2) u utakmici poslije koje se više pričalo o politici i slavlju švicarskih nogometaša albanskog porijekla Granita Xhake i Xherdana Shaqirija, nego o samom nogometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kontroverze su se pojavile i uoči SP-a pri izboru predsjednika srpskog nogometnog saveza (FSS), kao i pri izboru delegacije koja je putovala u Katar.

A nastavila se i nakon Mundijala. Izvršni odbor FSS-a održao je sjednicu na kojoj je član odbora Novica Tončev javno napao izbornika Dragana Stojkovića Piksija i predsjednika saveza Nenada Bjekovića.

Tončev je došao u Staru Pazovu, ali nije imao pravo prisustvovati na sjednici jer je suspendiran 2. rujna i nije dobio pozivnicu, piše Sportklub.

Piksija je optužio da je dobio bonus od čak milijun i pol eura dok je za Bjekovića rekao kako je spremio 350 tisuća eura.

Također, član IO-a FSS-a zatražio je da se na dnevni red stavi rasprava o brojnim nepravilnostima, donosi nova.rs.

Da se raspravi o tome kako je uopće sastavljena delegacija koja je putovala u Katar i da se dostavi izvještaj koliko su im točno iznosili troškovi tijekom boravka na Svjetskom prvenstvu.

Srbija je završila posljednja u skupini iza Brazila, Kameruna i Švicarske.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Joza Prezaduzeni 28.12.2022.

    Piksi ja Dixi

  • Antitovar * *_433 28.12.2022.

    Beli orao na aparatima

  • Joza Prezaduzeni 27.12.2022.

    Psihici

Komentiraj...
Vidi sve komentare