To je to što me zanima!

Kapetan Albanije: Srbiji ostaje da nas uz pivo gleda na TV-u...

Ponosni smo i sretni zbog ovog velikog uspjeha. Srbi nas uz pivo mogu gledati na televiziji, a ja idem pješice na Euro, kaže Albanac Lorik Cana koji igra u Nantesu
Vidi originalni članak

Albanija slavi povijesni uspjeh . Reprezentacija kojoj je temelje udario naš pokojni Josip Kuže ide na prvo veliko natjecanje u povijesti. Albanci su u posljednjem kolu dobili 3-0 u Armeniji, preskočili su Dansku i završili drugi. Albanski kapetan Lorik Cana u slavlju je stigao i prozvati Srbiju koja je dobila njegovu reprezentaciju u Elbasanu 2-0.

- Cilj je bio plasirati se na Euro i uspjeli smo. Zaboravili smo poraze od Srbije i Portugala. Srbi će piti pivo i gledati nas na televiziji, a ja idem pješice u Francusku - rekao je albanski kapetan Lorik Cana koji igra u francuskom Nantesu.

- Ponosan sam na ovo što je napravila naša generacija. Nadao sam se da ćemo ovo uspjeti jednog dana. Ovo je posebna skupina momaka i ja sam ponosan što sam s njima doživio svaki poraz, pobjedu, razočaranje, radost, sramotu - rekao je Cana .

Srbija je završila kvalifikacije porazom od Portugala. U skupini su bolji samo od Armenije koja ima dva boda manje i prikovana je za dno ljestvice.

Povijesni uspjeh Albanije slavio se do zore. Ne samo u Albaniji. Slavlje je bilo i na Kosovu koje čeka i nada se punom priznanju od Uefe i Fife, albanski navijači u Elbasanu slavili su na ulicama, a grad je otvorio stadion za sve koji su slavlje htjeli nastaviti unutra.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • pera bonasera 13.10.2015.

    Ovaj Cana je mnogo smesan neki igrac,kao prvo u Srpskom fudbalu vlada opsti haos tako da nije ni cudo sto se nismo kvalifikovali a necemo jos dugo a sto se tice vas Siptari pardon Albanci mada je to isto ,vec postoji opravdana sumnja da ste potplatili protivnicke igrace sto UEFA upravo ispituje,a ako trebam da gledam nekoga na prvenstvu to ce biti Hrvati jer oni makar igraju fer i posteno i imaju majstore od kojih vi jos dugo mozete samo da ucite i da im se divite.

  • slave veliki 13.10.2015.

    pusiona labanjezi...izbacise vas radi kupovanja bodova ..ajd zdravo , kad niste ljudi tako vam i treba..jbg nije svako nato da vamm gleda kroz prste...

  • tomicalomica 13.10.2015.

    Svaka cast , cestitke Albancima na povjesnom uspjehu , mislim bez daljnjega da su zasluzili da idu , Srbi cak I da su pobjedili onu prekinutu utakmicu protiv Albanaca nista ne bi promijenilo konacan poredak , tako da Albanci sretno na EP a Srbi kmee

Komentiraj...
Vidi sve komentare