To je to što me zanima!

Kapetan Duvnjak i Kauboji se zahvalili: Iznad svih - Hrvatska

Dragi navijači, hvala vam što ste nas bodrili i pratili tijekom Europskog prvenstva. Iznad svih, Hrvatska - viknuli su hrvatski reprezentativci predvođeni svojim kapetanom
Vidi originalni članak

Iako je odigrao samo prvu utakmicu te je ostatak prvenstva morao propustiti zbog ozljede lista desne noge, Domagoj Duvnjak ostao je uz svoju reprezentaciju do samog kraja. 

Pratio je Kauboje s tribine Arene, nervirao se zajedno s njima, bodrio ih kad je najviše trebalo, slavio... A danas je poveo svoje suigrače i snimio video za sve navijače koji su im vjerovali posljednja dva tjedna.

- Dragi navijači, hvala vam što ste nas bodrili i pratili tijekom Europskog prvenstva. Iznad svih, Hrvatska - viknuli su hrvatski reprezentativci predvođeni svojim kapetanom uz dodatak:

- Uz vas je sve lakše.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Hary_1 27.01.2018.

    Dečkima svaka čast, jednostavno nije bilo prave taktičnosti u ključnim trenucima. Kritike su dobronamjerne, a u konačnici se nadamo da će te nas još dosta puta uveseljavati, a i moramo biti sretni da imamo puno mladih i već sada kvalitetnih igrača. Stoga kvalitetno rukovodstvo, stručni stožer i dužni ste nam zlato.

  • samo_pozitiva 27.01.2018.

    Hvala momci... glavu gore i idemo dalje! Biti će bolje drugi puta!

  • Kazimierz Kozlowski 26.01.2018.

    Hvala vama momci,glavu gore,samo da bude bez ozljeda,i vracamo se na stare staze slave...

Komentiraj...
Vidi sve komentare