To je to što me zanima!

Kapetan Fabregas: Želim još dugo ostati u Arsenalu

Cesc Fabregas inzistira da je njegovo imenovanje kapetanom u Arsenalu dokaz da nema ni najmanje namjere napustiti Wengerovu momčad
Vidi originalni članak

Maestralni veznjak Arsenala, a sada i kapetan Francesc Fabregas uvjerava sve kako će godinama još ostati u dresu 'topnika' bez obzira na ponude koje dođu.
- Time što sam dobio kapetansku traku dokazao sam da sam u potpunosti posvećen klubu. Uosatalom, mislim da privrženost dokazujem od prvoga dana - priča novi kapetan Arsenala.
Svako malo Cesc se spominje u kontekstu transfera u Barcelonu, klub u kojem je i odrastao. No neprestano ponavlja kako u Arsenalu namjerava ostati još godinama.
- Svake godine ljudi pričaju da odlazim, a ja sam još uvijek ovdje. I namjeravam biti dio budućih uspjeha kluba. Ne želim igrati nigdje drugdje - rekao je mladi Španjolac.
Arsene Wenger niti u jednom trenutku nije posumnjao u Cescovu vjernost.
- Nisam sumnjao u njegovu vjernost i to je jedan od glavnih razloga što sam mu dao kapetansku traku. Cesc ima kvalitete vođe, iskustvo i suigrači ga izuzetno cijene. On je naš kapetan za godine koje dolaze - nahvalio je Španjolca Wenger. Francuz je Gallasa izbacio iz momčadi za utakmicu protiv Cityja, no nakon što su izgubili 3-0, vratio ga je za utakmicu Lige prvaka protiv Kijevljana. No ovaj put bez trake.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Arsenalgirl 25.11.2008.

    Fabregas je najbolji na svijetu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare