To je to što me zanima!

Ovo je jedini kapetan koji je glasovao da je Modrić najbolji

Od svih kapetana nacionalnih selekcija Luka se u TOP 2 našao kod osam igrača, ali samo ga je jedan postavio kao najboljeg nogometaša svijeta
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37) je kao najboljeg igrača svijeta postavio suigrača iz Real Madrida Karima Benzemu (34), na drugo Lionela Messija (35), dok je na treće mjesto postavio Kyliana Mbappéa (24). On se sveukupno našao na četvrtom mjestu po izboru kapetana i izbornika svjetskih reprezentacija te predstavnika medija, ali nisu svi glasali. Među njima je i hrvatski izbornik Zlatko Dalić (56).

FIFA BEST NAGRADA Ovo su Modrićevi glasovi za najboljeg igrača svijeta: Luku su na vrh izbora postavili četvorica

O svemu se na stranicama HNS-a obratio i sam izbornik te objasnio da nije glasovao iz protesta. Modrića je kao najboljeg postavio samo jedan kapetan nacionalnih selekcija, a riječ je o kapetanu Sjeverne Koreje Kuk Chol Jangu (29).

Modrića izabrala trojica izbornika

Tu su još bili i izbornici - izbornik Bruneja Mario Rivera (45) te dvojica Hrvata - izbornik Omana Branko Ivanković (69) i izbornik Indije Igor Štimac (55). 

Podsjetimo, nagrada se dodjeljuje od 2016. godine, a tri puta ju je osvojio spomenuti Messi, po dva su puta to napravili Cristiano Ronaldo (37) i Robert Lewandowski (34), a 2018. je najbolji svjetski nogometaš bio naš Luka. Sve glasove s ovogodišnjeg natjecanja možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • čovik-s-juga 28.02.2023.

    Čak i objavljeni popis je dijelom lažiran ! 😂

  • Lunasol 28.02.2023.

    Fifa 🤭

  • Jagoda jagoda 28.02.2023.

    Dalić je jedna obična lažna figura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare