To je to što me zanima!

Kapetan Osijeka i prvi strijelac HNL-a uzeli državnu potporu

Hrvatski reprezentativac i kapetan Osijeka Mile Škorić (28), najzvučnije je ime s popisa nogometaša koji su dobili potporu za očuvanje radnih mjesta nakon što su mu prihodi pali za više od 20%
Vidi originalni članak

Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka zatražili su potpore za očuvanje radnih mjesta, a sad su, kao nositelji samostalnih obrta, to zatražili i dobili i neki igrači. Najzvučniji su hrvatski reprezentativac i kapetan Osijeka Mile Škorić (28) te najbolji strijelac HNL-a sa 17 postignutih golova, Mirko Marić (24).

Uz njih su iz bijelo-plave svlačionice potpore još dobili Petar Bočkaj, Jerry Mbakogu, Alenu Grgić, Karlo Kamenar, Luka Marin, Tomislav Šorša, Talys, Marko Malenica te Marko Barešić. Još neki igrači iz HNL-a koji su dobili potpore su i igrač Istre 1961 Ivan Močinić, nogometaši Gorice Marijan Čabraja i Hrvoje Babec.

OČUVANJE RADNIH MJESTA Nakon 'bilih i modrih': Osijek i Rijeka dobili državne potpore

Svoja sredstva zatražili su i treneri akademije Hajduka Andro Fistonić, Mario Despotović, Marijan Budimir, Jure Srzić, Daniel Vušković, Mate Radić, Robert Jurica, Roko Kurtović, Siniša Šegović, Stjepan Radovančić, Darko Franić, Zoran Roglić, Zlatko Jerković, Dejan Tomić, Ante Puljiz, Mateo Bebić, Vinko Bego, kondicijski treneri Bilih Toni Modrić i Šime Veršić, pomoćnik U17 reprezentacije Nenad Pralija, trener kadeta Dinama Jozo Bandić, pomoćnik prve momčadi Rijeke Danko Matrljan, trener juniora Rijeke Vjekoslav Miletić ...

Svima im je isplaćena pomoć od 3250 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • antimon90 03.05.2020.

    Vratite se na Severinu, veca mi je sramota sto je ona trazila koja ima dijete s tajkunom i prima alimentaciju od ne znam koliko nego ovi decki koji do prije nekog vremena nisu imali place po nekoliko mjeseci i spajali kraj sa krajem.

  • ivancrovu 02.05.2020.

    ako ce mo tako gledati njihov porez na place mnogo je veci nego nas i puno vise pune proracun od nas koji samo na malim placama.e sad sto oni nemaju obraza da vide kakva je situacija to je njihov odgoj .

  • DavorRinck 02.05.2020.

    A jeli i čistačica u NK Osjeku dobila potporu??

Komentiraj...
Vidi sve komentare