To je to što me zanima!

Kapetan Srđan Andrić: Nema alarma zbog kašnjenja plaće

"Situacija nije drugačija nego što je to bilo u zadnje vrijeme, uvijek se malo kasni, pa sve stigne. Nije ništa alarmantno, naravno voljeli bismo da plaća stiže redovno"
Vidi originalni članak

Srđan Andrić i Ljubo Miličević najavili su sutrašnju utakmicu Karlovca i Hajduka. Bit će to za Splićane "treća sreća", jer do sada nikad nisu pobijedili u Karlovcu.

Prije dvije godine su poraženi, a lani je bilo neodlučeno.

Andrić i Miličević svejedno su uvjereni u pobjedu, ali ne misle da će Hajduku biti lakše jer su Karlovčani u financijskim problemima:

- Ne, jer ih možda ta situacija može i dodatno motivirati. Ne smijemo misliti o tome, nego samo o sebi i svojoj igri, rekao je Miličević.

Slično razmišlja i kapetan Srđan Andrić:

- U posljednje vrijeme poklopile su nam se mnoge stvari. Igramo dobro, imamo samopouzdanje i seriju pobjeda moramo nastaviti i u Karlovcu. A što se tiče utrke za Dinamom, tu također moramo gledati samo sebe. Oni su pokazali da su najkvalitetniji u Hrvatskoj i u ovom trenutku je to tako. Ako zbog Lige prvaka negdje kiksaju u domaćem prvenstvu, to će za nas biti dobro. Ali ponavljam, mi moramo uzimati bodove i biti blizu, rekao je Andrić.

Kapetana su novinari pitali i kad je primio posljednju plaću. Naime, ni u Hajduku plaće nisu redovite, ali se igrači ne bune:

- Uvijek malo kasni, ali se kasnije nadoknadi. Svi bi mi voljeli da je malo redovitije, ali shvaćamo situaciju. Nema mjesta panici, rekao je Andrić.

Inače, u Karlovac zbog tri žuta kartona ne putuje Anas Sharbini.

Momčad Hajduka je bila na zajedničkom ručku na team-buildingu u Trogiru.


Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nicholas WilliamBrkić 30.09.2011.

    eeeeee moj maleš hahahahahah

  • boys 30.09.2011.

    maslina je neobrana

  • user_89305 30.09.2011.

    sutrašnju utakmicu? koliko znam Hajduk igra u nedilju! bože čuda i novinara, ne znaju ni dane brojat! p.s.obavezno mi obrišite komentar sada jer sam vas jako uvrijedio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare