To je to što me zanima!

Kapetan Temišvara: Nudili su 500.000 € da izgubimo

Kapetan Temišvara Dan Alexa izjavio je kako su mu ponudili čak 500.000 eura da protiv Dinama u Temišvaru namjerno napravi penal. Odbio je...
Vidi originalni članak

Znam da su Alexi ponudili 500.000 eura da napravi penal protiv Dinama, potvrdio je u rumunjskoj televizijskoj emisiji “Fanatik” predsjednik Temišvara Marian Iancu.
Kapetan rumunjskoga kluba Dan Alexa tvrdi da mu je “nepoznati posrednik” ponudio pola milijuna eura da skrivi penal i odigra loše protiv Dinama u 2. kolu Europske lige.
- Ne želim o tome previše govoriti. Šokiran sam, pokrenuli smo istragu i sve će se doznati. No drago mi je što su igrači bili pošteni do kraja. Svaki moj igrač odbio bi taj novac, oni su pošteni - rekao je Iancu.
A “nepoznati posrednik” zapravo je bivši Uefin sudac Sorin Altmeier.
- Ma, to mi je netko namjestio. To se možda moji prijatelji samo šale sa mnom - kazao je Altmeier, koji je prošle godine bio optužen za namještanja u drugoj rumunjskoj ligi.
U Temišvaru u priču nisu upleli Dinamo, odnosno ne tvrde da je netko iz zagebačkoga kluba pokušao “kupiti” Alexu. Svi sumnjaju u rumunjsku mafiju, a Rumunjska je, uz Bugarsku, najkorumpiranija zemlja. Problem je, tvrde, i što je Temišvar baš protiv Dinama odigrao najlošiju utakmicu ove sezone.
- S gnušanjem odbijamo insinuacije o nečasnim radnjama nakon blistave i sportski čiste pobjede Dinama protiv Temišvara - stoji u priopćenju “modrih”.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • hrvatović 09.10.2009.

    rumunjska............mafija..........mamić...........potplaćivanje..........hm, hm..........previše sličnih riječi u jednoj rečenici

  • WebSuperman 09.10.2009.

    tako znači dinamo pobjeđuje...poučak iz HNL-a se nastavlja i u ojropskoj ligi

  • splico2 09.10.2009.

    eto toliko o dinamovoj sjajnoj igri lako je tako pobjedivat....

Komentiraj...
Vidi sve komentare