To je to što me zanima!

Zgrozio je Uefu: Moramo im ubiti djecu i žene, bez kajanja!

Na svom je Facebooku Nurlan Ibrahimov, čovjek zadužen za odnose s javnošću u Qarabagu, otvoreno pozvao na sukob s Armencima. Uefa istražuje slučaj, a u Karabahu se ograđuju
Vidi originalni članak

Uefa je pokrenula postupak protiv Qarabaga, klupskog prvaka Azerbajdžana, zbog skandalozne objave njihova PR-ovca.

Naime, na svom je Facebooku Nurlan Ibrahimov, čovjek zadužen za odnose s javnošću spomenutog kluba, otvoreno pozvao na sukob s Armencima. Azerbajdžan i Armenija već neko vrijeme vode rat na području Gorskog Karabaha, a dok ostatak svijeta poziv na mir, Ibrahimov je "iskočio iz tračnica" pa napisao strašnu glupost.

"Moramo pobiti Armence. Djecu, žene, starce, bez kajanja, bez suosjećanja. Ako mi to ne napravimo, ubit će oni nas", napisao je jezivu poruku djelatnik Karabaha.

Uefa ne gleda blagonaklono na takve skandalozne izjave. Pokrenuli su postupak, a Qarabag se nevješto pokušao ograditi od izjava svog zaposlenika. Da stvar bude gora, Qarabag je na društvenim mrežama objavljivao fotografije gradova nastradalih u sukobima.

"Pretrpio je psihološku traumu dok je gledao vijesti i slike ubijanja djece i žena civila kao rezultat armenskih bombaških napada na azerbajdžanske gradove Ganju i Bardu posljednjih dana", kažu u Qarabagu, gdje igra i hrvatski veznjak Filip Ozobić.

Ipak, osudili su čin.

"Koristio je riječi koje su protivne stavu i principima Qarabaga. Ne podržavamo ih i pokrenuli smo postupak protiv njega, primjereno ćemo ga kazniti. Svi naši zaposlenici moraju se suzdržavati od takvog rječnika u ovo osjetljivo vrijeme, njegovati humanizam i poštovati zakone naše države."

Takvo ponašanje klupskih djelatnika ne dolikuje klubu koji igra Europsku ligu, u skupini su s Villarrealom, Maccabijem i Sivassporom. Nakon dva odigrana kola nemaju bodova.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 08.11.2020.

    Nije on kriv nego vjera ga nagovara

  • MarinOS 06.11.2020.

    Jesu sigurni da nije možda srbin zvuči mi kao oni a i liči na njih

  • Vito1 05.11.2020.

    Dom za mentalno oboljele. Gledano iz perspekrtive 21. stoljeća. No, nemojte zaboraviti da su muslimani 400 godina iza 21. stoljeća, znači da su oni tek u 16. stoljeću. I tako se ponašaju. Turci su srbe koristili kako bi ubijali Hrvate i naseljavali hrvatska područja baš kao što ovi sad kreću u osvajanje teritorija ispod Kavkaza. Jednostavno to nisu mogli u razdoblju vladavine CCCP-a. Sad su postali "samostalni" pa im putin dopušta širenje teritorija, kao što je proširio pyciju na Krim i nitko mu ništa nije mogao niti može. Naftom bogati teritorij pripast će jačem, onom koga pycija podržava. Koriste priliku izbora USA predsjednika, jer točno znaju da ternutno vojne snage moraju biti unutar USA kako bi spriječile možebitne veće nemire koje može pokrenuti trump. A trumpu je nafta isto sredstvo bogačenja pa će pustiti plemena da se pobiju kako bi lakše poslovao s putinom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare