To je to što me zanima!

Karačić: Priča se da više nismo reprezentacija najviše razine

Ovo su nam zadnje provjere da vidimo što smo napravili i što treba korigirati. Makedonci će tražiti od nas maksimalan angažman, rekao je Igor Karačić
Vidi originalni članak

Radi se punom parom u Poreču. Vremena ponestaje, prva utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva protiv Egipta igra se 13. siječnja. Za tu će nam svrhu poslužiti dvije utakmice Croatia Cupu, u petak protiv Sjeverne Makedonije i nedjelju protiv Izraela. Obje utakmice počinju u 20:15 i obje će prenositi RTL 2.

- Dečki su odradili odlično ovih četiri-pet udarnih dana. Razumiju sada i mladi kad su im stariji rekli da igranje u reprezentaciji nije samo uživancija i ljepota, već muka i odricanje, da je teško. Na pravom smo putu, umor je prisutan, ali svi igrači koji su na raspolaganju su zdravi. Idemo u dobrom smjeru - rekao je izbornik Hrvoje Horvat.

IGRA ZA PPD ZAGREB Izbornik Horvat na SP vodi novo desno krilo: Čeka ga debi, a ime je dobio po legendi Maldiniju COVID PROTOKOL Korona će opet diktirati veliko rukometno natjecanje: IHF uvodi masovna testiranja igrača UOČI SP-A Gojun: Nadam se da ćemo biti dobri kao hrvatski nogometaši

- Ovo su nam zadnje provjere da vidimo što smo napravili i što treba korigirati. Makedonci će tražiti od nas maksimalan angažman, znaju napadati dobro 5-1 zonu, a mi moramo vidjeti koliko smo se približili onome čemu težimo na SP-u.

Igor Karačić igrao je dugo u makedonskom Vardaru, pa će ga biti zanimljivo vidjeti protiv nekadašnjih suigrača.

- Radujemo se svakom treningu i dalje, bez ikakvog pretjerivanja. Dali su nam male šanse na SP-u, priča se da više nismo reprezentacija na najvišoj razini, ali borimo se. I ja sam prije dva mjeseca bio skeptičan jer ne znaš tko će biti spreman od igrača, a kad sam vidio kako mladi i mi stari grizemo parket ovdje, dobio sam dodatan motiv da ubacim u brzinu više. Još da dođe i pet minuta za mlađe snage.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dado1511 06.01.2023.

    reprezentacija da, izbornik ne.

  • tom1slav1 05.01.2023.

    Prica se..ali ovog puta s pravom!j b g realnost

  • Pra&vica 05.01.2023.

    Bez brige...sve ce biti dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare