Obavijesti

Sport

Komentari 0

Gojun: Nadam se da ćemo biti dobri kao hrvatski nogometaši

Gojun: Nadam se da ćemo biti dobri kao hrvatski nogometaši
3

Svi znamo što nam je činiti, prije svega da se dobro pripremimo ovih desetak dana, da ostanemo svi zdravi i da dočekamo prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, rekao je Gojun

VIDEO

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u Poreču se priprema za Svjetsko prvenstvo, a uvertira nadolazećem natjecanju bit će Croatia Cup na kojem će uz domaćina Hrvatsku od 6. do 8. siječnja nastupiti Sjeverna Makedonija i Izrael.

Pokretanje videa...

Novi dresovi HRS VIDEO

Hrvatski reprezentativac Jakov Gojun ističe važnost ovakvih pripremnih utakmica.

- Svi znamo što nam je činiti, prije svega da se dobro pripremimo ovih desetak dana, da ostanemo svi zdravi i da dočekamo prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Te utakmice uvijek dobro dođu da se isprobaju neke varijante. Trener će nas puno rotirati da vidi na koga će se moći osloniti i tko je spreman", kazao je Gojun, dodavši da je bitno da reprezentacija bude 'dobar tim'.

- Uvijek me impresioniraju naši nogometaši, otkad je došao Zlatko Dalić oni dišu kao jedan. Nadam se da ćemo i mi biti takvi".

Slavlje rukometaša Hrvatske nakon pobjede nad Islandom rezultatom 23:22

Hrvatska prvu utakmicu igra u petak protiv Sjeverne Makedonije (20.15 sati) koja je također sudionik Svjetskog prvenstva.

- Sada smo dobili teškog, nezgodnog protivnika. Ali imamo vremena da se dobro spremimo, prve utakmice su vijek teške. Puno bi značilo da dobijemo tu prvu utakmicu, da dobijemo dobar vjetar u leđa za prvenstvo - kazao je Gojun na kraju.

Počele završne pripreme za SP, Horvat u Švedsku vodi 19 igrača
Počele završne pripreme za SP, Horvat u Švedsku vodi 19 igrača

Nakon petka i otvaranja Croatia Cupa, u subotu igraju Sjeverna Makedonija i Izrael, a u nedjelju Hrvatska i Izrael. Sve se utakmice igraju u dvorani "Žatika" s početkom u 20.15 sati.

Svjetsko rukometno prvenstvo, koje se održava u Švedskoj i Poljskoj, počinje 11. siječnja, a završava 29. siječnja. Prvi nastup u Jankopingu Hrvatska ima protiv Egipta 13. siječnja (u 20.30 sati). Dva dana poslije na redu su Sjedinjene Američke Države te na kraju prve faze 17. siječnja Maroko.

Budimpešta: Hrvatska nakon velike borbe u kona?nici pobjedila Island 23:22
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom