To je to što me zanima!

Karate kid Perišić! Pogledajte gol za izjednačenje našeg Ivana

Hrvatska i Engleska trenutno igraju utakmicu za finale Svjetskog prvenstva. Englezi su poveli 1-0, a onda u 68 minuti fantastično Perišić kung fu potezom zabija za izjednačenje...
Vidi originalni članak

Hrvatska i Engleska trenutno igraju napetu utakmicu u polufinalu Svjetskog prvenstva. Englezi su poveli 1-0, a onda u 68 minuti šok za Engleze i naši izjednačuju na 1-1. Ubacio je Šime Vrsaljko u peterac, a tamo je fantastično kung fu potezom Ivan Perišić zavukao gol iza Pickforda.

Tražili smo Ivana i napokon smo ga dobili i to u kakvom trenutku. Perišiću je ovo drugi gol na ovome Mundijalu, a ukupno četvrti na Svjetskim prvenstvima. Ovim golom izbio je na drugo mjesto najboljih strijelaca Vatrenih na Mundijalima, a ispred njega je samo Davor Šuker sa 6 golova.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Hary_1 12.07.2018.

    Karate kid je goli k.... za Perišića, možda mu Bruce Lee može parirati. Bravo Ivane, bravo dečki. Kakav Jeličič (Joško) i nojevi , imate jaja kao nilski konji.

  • Deniworgen 11.07.2018.

    Bravo dečki svaka vam čast.nismo ni sumnjali u vas nismo se bojali.jedino cega smo se bojali je što je i Joško rekao pu avion politicara pa da nebude neki bakculuk. 😂😂

  • boww 11.07.2018.

    Dus na aparatima.....patiiiiiiii.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare