To je to što me zanima!

Karim Benzema zbog ucjene je suspendiran iz reprezentacije!

Afera oko navodne Benzemine ucjene Mathieua Valbuene videosnimkom seksa bila je dovoljna da ga predsjednik francuskog nogomenog saveza kazni suspenzijom...
Vidi originalni članak

Dok se god situacija oko slučaja Karima Benzeme na sudu zbog navodne ucjene reprezentativnog kolege Mathieua Valbuene videosnimkom seksa ne promjeni, napadač Real Madrida neće biti pozvan u francusku reprezentaciju.

Odluku je javnosti u četvrtak priopćio predsjednik francuskog nogometnog saveza Noël Le Graet koji je tako stao na kraj osudi dijela javnosti i navijača. Suspenzija će vrijediti dok god je slučaj na sudu, a suđenje još uvijek nije počelo.

- Valbuena je žrtva, on nije problem. Beznema je dobar čovjek, ali ima čudnu komunikaciju. Rodio se u kompliciranoj četvrti i prijatelji ga nisu promijenili. Valbuenin je problem što je zaboravio mobitel tamo gdje nije smio. Odlučili smo suspendirati Benzemu, savez je tako odlučio, a izbornik Deschamps ju je prihvatio - izvijestio je javnost Le Graët.

"Pijetlovi" sljedeće pripremne utakmice igraju protiv Nizozemske (25. ožujka) i Rusije (29. ožujka), a član "kraljevskog" kluba mogao bi propustiti i najvažniji događaj 2016., Europsko prvenstvo u njegovoj domovini (10. lipnja - 10. srpnja).

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 11.12.2015.

    polako ga odstraniti iz Reala, arap je postao negativna reklama...

  • mestar 11.12.2015.

    Vrijeme je da netko stane i uvede red u ovaj sport. Reprezentacija drzave je nesto vise od sporta. Koliko vidim kod nas je to obratno vec dugo, pa zato se daju domovnice i drzavljanstva ekspresno samo da neki koji i nezna gdje je i sto je Hrvatska. Sad bih ja trebao bit sretan i ponosan sto taj osvoji medalju ili reprezentira Hrvatsku u svijetu.

  • Iluštrišimuš 10.12.2015.

    Sad kad u subotu Francuzi izvuku Italiju u grupi, odmah ce ga vratiti!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare