To je to što me zanima!

Karius opet pogriješio, Casillas ga brani: Pustite dečka, je*ote!

Liverpool i Borussia Dortmund odigrali su prijateljsku utakmicu na pripremama u Americi, a susret je još jednom obilježio Loris Karius sa svojim greškama. Njemački golman je dva puta jako pogriješio....
Vidi originalni članak

Liverpool je u nedjelju izgubio u pripremnoj utakmici od Borussije Dortmund (1-3), a Loris Karius vratio se starim navikama.

Nakon dvije velike greške u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, Karius je postao predmet sprdnje u nogometnom svijetu. No čini se da se nije popravio.

Naime, njemački golman je dvaput žestoko pogriješio, a njegova druga pogreška dovela je i do konačnih 3-1 za Borussiju.

Loše reakcije opet su dovele do salvi uvreda na njegov račun gdje su ga korisnici društvenih mreža opet napali. I sam Karius im je sjajno odgovorio.

- Žalim one koji uživaju u tuđoj nevolji i patnji. Što god vam se događa u životu pa imate toliko mržnje u sebi, molim se za vas i nadam da će vam se dobre stvari dogoditi - napisao je Karius.

Da su uvrede ovaj put prevršile svaku mjeru, shvatio je legendarni golman Iker Casillas koji je stao u obranu svog kolege.

- Hoće li ovi napadi na Kariusa ikada prestati? Postoje puno veći problemi na svijetu, je*ote! Pustite dečka na miru. On je osoba kao i svi mi - direktan je bio španjolski čuvar mreže.

Tako je Karius nakon nakon dva mjeseca i Lige prvaka opet došao na tapetu onih koji čekaju njegovu i najmanju grešku. Nakon što su "redsi" doveli Alisona Beckera iz Rome, sve je izvjesnije kako će Nijemac napustiti klub do kraja prijelaznog roka.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bianconeri_zgb 24.07.2018.

    Ne kuzim napade na decka, treba otic u neki "manji" klub da se sabere u glavi, ima kvalitete to se vidi iz aviona i nadam se da ce zacepit usta ovima kaj iz kauca znaju pametovat nekome ko je igrao finale LP:)

  • NOHA 23.07.2018.

    De plinsku bocu na gol.

  • frenky___ 23.07.2018.

    Koja greška? A kaj je trebal živu zubima uhvatit? Obranil je i šta sad odbila se

Komentiraj...
Vidi sve komentare