To je to što me zanima!

Karleuša ga upropastila: Zbog nje Vranješ ostaje bez posla...

Naravno da ne mogu nikog tjerati iz kluba, svi imaju ugovor, no neki igrači shvate sami da im je bolje naći novi angažman. Moramo naći neko rješenje za njega, rekao je sportski direktor Anderlechta
Vidi originalni članak

Ognjena Vranješa više ne žele u Anderlechtu!

Nakon višetjednog skandala o njegovoj vezi s Jelenom Karleušom i brojnih navoda kako u klubu s tim nisu zadovoljni jer utječe i na njegov profesionalni život, sportski direktor kluba Michael Verschueren prokomentirao je situaciju:

- Vranješ će teško naći mjesto u ovoj momčadi, no ne zbog kvalitete već zbog nesportskih razloga - započeo je, a onda ipak rekao kako je moguće da ostane u klubu, prenose belgijski mediji:

- Naravno da ne mogu nikog tjerati iz kluba, svi imaju ugovor, no neki igrači shvate sami da im je bolje naći novi angažman. Moramo naći neko rješenje za njega.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No agent kontroverznog Vranješa kaže kako igrač ima namjeru ostati u klubu.

- Jedino što Ognjen želi je pokazati Anderlechtu da je vrhunski igrač. Ima ugovor do 2022. godine - rekao je Srđan Jeremić o 29-godišnjaku.

Ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe, pjevala je Karleuša, a Vranješ očito nije dovoljno ozbiljno shvatio upozorenje...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • RI051_1 02.02.2019.

    Ko su ti ljudi da vi toliko o njima pišete

  • OS98netko 23.01.2019.

    Zczczffzzf

  • mibu 23.01.2019.

    Jel če biti i sutra nešto o Karleuši, molim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare