To je to što me zanima!

Karlov otac: Probudio se nakon operacije, sada je pri svijesti...

Dragi prijatelji, moj junak, moje srce i duša, moj Karlo danas je uspješno operiran. Ne znam kojim riječima bi vam zahvalio na molitvama koje su upućene dragom Bogu, napisao je Karlov otac, Davor Sokač...
Vidi originalni članak

Tjedan dana nakon stravične nesreće na Staru godinu, Karlo Sokač (18) mladi golman iz Križevaca, drugi je put operiran, u KBC-u Sestre milosrdnice. Operacija je, hvala Bogu, prošla sjajno, a sve je potvrdio i njegov otac Davor.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Operacija se dobro prošla, a Karlo se maloprije i probudio i pri svijesti je. Zasad sve ide prema planu - rekao je njegov otac. Najgore je prošlo, a sada slijedi naporan oporavak.

- Dragi prijatelji, moj junak, moje srce i duša, moj Karlo danas je uspješno operiran. Ne znam kojim riječima bi vam zahvalio na molitvama koje su upućene dragom Bogu, na podršci koju ste mi dali, na savjetima, na svemu. Veliko vam hvala još jednom. Posebno se zahvaljujem dr. Biliću i njegovom timu, te svim djelatnicima bolnice u Draškovićevoj - objavio je u srijedu Karlov otac Davor na Facebooku.

Podsjećamo, 18-godišnji Karlo stradao je deset minuta prije ponoći na Staru godinu. BMW-om bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je godinu dana stariji mladić, koji nema položen ispit. Uz njega se kao suvozač nalazio njegov vršnjak, vlasnik automobila. On je dao ključ vozaču i sjedio s desne strane. Karlo je u trenutku nesreće sjedio otraga, iza suvozača.

Na izlasku iz jednog desnog zavoja, u Poljani Križevačkoj, neiskusan vozač izgubio je kontrolu nad autom te prešao na suprotnu stranu i izletio s ceste. Nakon izlijetanja u lijevi putni jarak BMW je desnom stranom udario u betonski stup. Nakon dva dana, Karla su probudili iz inducirane kome te je s roditeljima kontaktirao mimikom, jer još ima smetnji pri govoru, potvrdio nam je mladićev otac Davor, koji s obitelji gotovo dežura u zagrebačkoj Klinici.

Nakon dva dana, Karla su probudili iz inducirane kome te je s roditeljima kontaktirao mimikom, jer još ima smetnji pri govoru.

Vozač je nakon uhićenja i kriminalističkog istraživanja pušten na slobodu gdje će čekati poziv Općinskog državnog odvjetništva iz Bjelovara, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mahhhh 08.01.2020.

    Brz oporavak decku! Al ko je veca budala, ovaj koj vozi bez vozacke ili ovaj koji sjeda s njime u auto?

  • škver 08.01.2020.

    Bravo! Najgore je prošlo za momka i obitelj!

  • ZG U SRCU 08.01.2020.

    Ne sjedajte u auto sa pijanim budalama bez vozacke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare