Obavijesti

Sport

Komentari 5

Karlov otac: Probudio se nakon operacije, sada je pri svijesti...

Karlov otac: Probudio se nakon operacije, sada je pri svijesti...
1

Dragi prijatelji, moj junak, moje srce i duša, moj Karlo danas je uspješno operiran. Ne znam kojim riječima bi vam zahvalio na molitvama koje su upućene dragom Bogu, napisao je Karlov otac, Davor Sokač...

VIDEO

Tjedan dana nakon stravične nesreće na Staru godinu, Karlo Sokač (18) mladi golman iz Križevaca, drugi je put operiran, u KBC-u Sestre milosrdnice. Operacija je, hvala Bogu, prošla sjajno, a sve je potvrdio i njegov otac Davor.

Pokretanje videa...

00:59

- Operacija se dobro prošla, a Karlo se maloprije i probudio i pri svijesti je. Zasad sve ide prema planu - rekao je njegov otac. Najgore je prošlo, a sada slijedi naporan oporavak.

- Dragi prijatelji, moj junak, moje srce i duša, moj Karlo danas je uspješno operiran. Ne znam kojim riječima bi vam zahvalio na molitvama koje su upućene dragom Bogu, na podršci koju ste mi dali, na savjetima, na svemu. Veliko vam hvala još jednom. Posebno se zahvaljujem dr. Biliću i njegovom timu, te svim djelatnicima bolnice u Draškovićevoj - objavio je u srijedu Karlov otac Davor na Facebooku.

Podsjećamo, 18-godišnji Karlo stradao je deset minuta prije ponoći na Staru godinu. BMW-om bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je godinu dana stariji mladić, koji nema položen ispit. Uz njega se kao suvozač nalazio njegov vršnjak, vlasnik automobila. On je dao ključ vozaču i sjedio s desne strane. Karlo je u trenutku nesreće sjedio otraga, iza suvozača.

Na izlasku iz jednog desnog zavoja, u Poljani Križevačkoj, neiskusan vozač izgubio je kontrolu nad autom te prešao na suprotnu stranu i izletio s ceste. Nakon izlijetanja u lijevi putni jarak BMW je desnom stranom udario u betonski stup. Nakon dva dana, Karla su probudili iz inducirane kome te je s roditeljima kontaktirao mimikom, jer još ima smetnji pri govoru, potvrdio nam je mladićev otac Davor, koji s obitelji gotovo dežura u zagrebačkoj Klinici.

Nakon dva dana, Karla su probudili iz inducirane kome te je s roditeljima kontaktirao mimikom, jer još ima smetnji pri govoru.

Vozač je nakon uhićenja i kriminalističkog istraživanja pušten na slobodu gdje će čekati poziv Općinskog državnog odvjetništva iz Bjelovara, zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće s teško ozlijeđenom osobom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao