To je to što me zanima!

Karlović kao vino: Bit ćeš broj jedan kad Novak ode u penziju

DOKTOR IVO Karlović je u 38. godini prvi put došao do osmine finala US Opena. Njegovi obožavatelji ne žele ni čuti za mirovinu. Na putu do četvrtfinala stoji mu Kei Nishikori
Vidi originalni članak

Ako ste Hrvat u New Yorku, bitno je da ste rođeni ‘97. ili 79’. Nakon Ane Konjuh, među 16 najboljih je i Ivo Karlović, prvi put u karijeri kad je US Open u pitanju!

- Pomoglo mi je to iskustvo. Iako sam i ovako star bio nervozan za vrijeme meča. Taj se dio očito nikad neće promijeniti - rekao je Div sa Šalate.

Započeo je profesionalnu karijeru kad je njegov protivnik Jared Donaldson imao samo četiri godine. S 3-0 u setovima rekao je Jaredu da još mora čekati na prolazak među 16.

- Preteško je igrati protiv njega. Kad izađe na mrežu, nemate gdje poslati lopticu, pokrije vam cijeli teren - iznenađen je i mladi Amerikanac da servis nije jedino oružje Karlovića.

Na početni će se udarac Zagrepčanin osloniti i u osmini protiv Keija Nishikorija.

- On je favorit, ja sam tu samo da udaram asove i nadam se pobjedi - rekao je 37-godišnjak.

Oduševio je i navijače, a i oni njega komentarima poput:

- Kako si krenuo, bit ćeš prvi kad Đoković ode u penziju!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 05.09.2016.

    biti ce vraski tesko. puno ce loptica biti vraceno u igru zbog japanceve brzine i Ivo jednostavno mora biti koncentriran do kraja. valjda ce uspjeti. nek' mu je sretno

  • Roki Posavac 05.09.2016.

    Ako on bude broj 1 ja vise necu pišati.

  • danec 05.09.2016.

    Do sada je nišikori lagano dobijao doktora, a uvijek igra dobro na US openu. Ali sad i doktor igra fantasticno. Iskreno se nadam da cemo ga dobit. Doktore nakon do poda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare