To je to što me zanima!

Karlović u tri seta do pobjede na startu turnira u Newportu

Teže od očekivanog najviši tenisač na ATP-touru, Ivo Karlović, obračunao se s Ukrajincem Iljom Marčenkom u prvom kolu Newporta. Prošao je dalje u tri seta
Vidi originalni članak

Nakon poraza od Andyja Murraya u osmini finala Wimbledona, Ivo Karlović vratio se tenisu na travnatoj podlozi - i pobijedio. Div sa Šalate u prvom je kolu ATP-turnira iz serije 250 u Newportu izbacio 105. igrača svijeta, Ukrajinca Ilju Marčenka.

Hrvatski tenisač do osmine finala turnira na Rhode Islandu došao je nakon velike borbe u tri seta. Bilo je 7-6 (7-4), 6-7 (6-8), 6-4 nakon dva sata i 23 minute igre. Karlović je imao tek 54 posto ubačenog prvog servisa i 11 asova.

Karlović je postavljen za drugog nositelja Newporta, a u drugom ga kolu očekuje dvoboj između Tunižanina Maleka Jazirija i još jednog Hrvata Ante Pavića, koji je glavni turnir izborio preko kvalifikacija.

ATP Newport, 1. kolo:

  • Ivo Karlović (Hrvatska, 2) - Ilja Marčenko (Ukrajina) 7-6(4), 6-7(6), 6-4
Idi na 24sata

Komentari 12

  • depravedscum 13.07.2015.

    Nepotrebno izgubljen drugi tie break nakon sto je imao mec loptu na svom servisu, no sve je proradilo u trecem setu. Vrlo efektivan volej da se okonca mec, uvijek je gust vidjeti takav nacin da se dobije susret. Nadam se da ce biti dvoboj s Antom Pavicem, strasno je momak nazadovao na listi. U 1/4 finalu ce biti tezak izazov jer ce mu protivnik vjerojatno biti ili bombarder Querrey ili Nadalov krvnik iz Wimbledona, egzoticni Dustin Brown

  • Einstain 7 13.07.2015.

    Eto opet bar 1 tie break...kazem vam,svaki put kad igra Karlovic stavljate na kladionici da ce bit -zbroj gemova =više

  • ACM_1899 13.07.2015.

    Nek je pobjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare