To je to što me zanima!

Karoglan zadržao kondicijskog trenera i doveo prezimenjaka...

Prvi pomoćnik glavnog trenera bit će Goran Karoglan koji je do sada bio glavni trener Croatije iz Zmijavaca, drugi pomoćnik je voditelj kondicijske pripreme Ian Coll...
Vidi originalni članak

Novi trener prve momčadi Hajduka Mislav Karoglan kompletirao je stručni stožer koji će činiti ukupno osmorica trenera i suradnika u raznim područjima.

Prvi pomoćnik glavnog trenera bit će Goran Karoglan koji je do sada bio glavni trener Croatije iz Zmijavaca, a prethodno je uspješno surađivao s trenerom Mislavom Karoglanom. Drugi pomoćnik je voditelj kondicijske pripreme Ian Coll.

Trener vratara je Darko Franić, a kondicijski trener bit će Antonio Plenča, koji dolaze iz sustava Hajdukove Akademije. Šime Veršić ostaje zadužen za rehabilitaciju igrača od ozljeda.

Također, Antonio Sebežević ostaje video analitičar prve momčadi, a iz sustava Hajdukove Akademije priključen mu je Marko Sičić.

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO PROLAZNIKE - POLJUD ILI MAKSIMIR?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pobotchnick Leeyoobo 22.09.2022.

    Karoglavi vode ajduka

  • mile gojslavica 22.09.2022.

    zašto hajduk neće renomiranog trener???

  • mile gojslavica 22.09.2022.

    mogli su uzet zorana vulića onda, zadnji put u hajduku u par miseci je profilira domagoja bradarića i palaversu za koje je hajduk skupa inkasira 7-8 miljuna eura, ubacija je još u prvu ekipu nejašmića, stanka jurića, vuškovića itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare