To je to što me zanima!

'Karolina' iz Kine vodi hrvatsku delegaciju: Naprijed, 'vatreni'

Jiayi Wei asistencija je hrvatske delegacije na Zimskim olimpijskim igrama, govori hrvatski i obožava Modrića. 'Njegova vrhunska kontrola čini igru ugodnijom za gledanje, kaže simpatična Kineskinja
Vidi originalni članak

Pozdrav svima, ja sam Karolina iz Kine, asistentica hrvatske delegacije na Zimskim olimpijskim igrama 2022. godine u Pekingu. Velika mi je čast snimiti video za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, kao obožavateljica 'vatrenih', svaki put me osnaže važi izuzetni nastupi i nova povijest koju ste stvorili. U novoj sezoni nadam se da ćete nastaviti vjerovati u sebe i postići sjajne rezultate. Naprijed Hrvatska, naprijed 'vatreni', govori Kineskinja Jiayi Wei.

VELESLALOM NA ZOI Ljutić 28. u Pekingu, Andreu je ukočilo u vratu... Hector zlatna

'Karolina' je velika zaljubljenica u 'Lijepu našu', a odlično govori hrvatski jezik i volonterka je našim članovima delegacije u Zhangijakouu. Naravno, prva su joj ljubav 'vatreni', a to je sve prenijela i na naše olimpijce te im je od velike pomoći u ovoj situaciji u Kini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najdraži nogometaš joj je, naravno, Luka Modrić.

- Njegova vrhunska kontrola čini cijelu igru ​​ugodnijom za gledanje. Kao što je jednom rečeno, zna "čitati igru" i s tim se potpuno slažem. Istodobno, ono što me najviše pokrenulo bila je njegova nevjerojatna snaga volje. Njegova upornost i naporan rad na nogometnom terenu uvijek su me inspirirali - govori o svom najdražem nogometašu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lajh1985 07.02.2022.

    Vise ona voli Hrvatsku nego pojedini Hrvati kojima je umrla drzava i sa tim se ne mogu pomiriti

  • činjenićar 07.02.2022.

    Valjda nije i nasa karta plagijat .nadam se iako ima ruske crte slavenske

Komentiraj...
Vidi sve komentare