To je to što me zanima!

Karta koja je izazvala raspravu: Koji dijelovi Hrvatske navijaju za Hajduk, a koji za - Dinamo?

Jedno od vječitih pitanja 'potegnulo' se na društvenim mrežama, a karta navijača Dinama i Hajduka u Hrvatskoj opet je izazvala polemike
Vidi originalni članak

Dinamo Hajduk dva su najveća hrvatska kluba i tu nema rasprave. Naravno, i u ostalim dijelovima Hrvatske ima navijača klubova poput OsijekaRijekeŠibenikaIstre itd., a jedna je karta na društvenim mrežama izazvala raspravu o tome gdje se u Hrvatskoj navija za 'modre', a gdje za 'bile'. 

SVE BLIŽE POVRATKU Petković opet u pogonu! Evo kad bi se mogao vratiti Dinamu

Tako je na stranici 'Samo polako memes' objavljena karta na kojoj su pokušali 'podijeliti' Hrvatsku popola, a neka su područja izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Poput navijača Dinama u Šibeniku. Naravno, Funcuti su u dobrim odnosima s BBB-om pa to može biti pozadina priče, ali kad pogledamo da je iz Šibenika Mišo Kovač koji je ikona navijača Hajduka te iza sebe ima još mnogo istomišljenika i sugrađana... Ima tu mnogo prostora za polemiku, kao i navijači 'modrih' u Imotskom. A 'bocnulo' se i navijače Osijeka i Rijeke.

Iz svakog se područja Hrvatske javio netko da ne navija za taj klub čiji mu je grb 'dodijeljen'.

- Imotski da navija za Dinamo, možda u nekom drugom univerzumu - jedan je od komentara na stranici.

A to će se pitanje povlačiti vrlo vjerojatno do kraja svijeta, ako dva najveća kluba opstanu do tad. Možda da se raspiše neki referendum o tome da se građani Hrvatske izjasne o tome koji im je klub draži, Hajduk ili Dinamo, sigurno bi imao veću izlaznost nego izbori u bližoj nam povijesti...

Idi na 24sata

Komentari 314

  • Palmanova 19.04.2023.

    sta je ovo Istra Hajduk?a cijeli Umag i Pula navija za DinAMO

  • Daimos 19.04.2023.

    Torcida u Slavoniji ne postoji. N. Gradiška, Novska, Sl. Brod, Đakovu, Vukovar, sve krpe pale. Današnji navijači Hajduka u Slavoniji nisu nikada vidjeli Poljud.

  • Poželjan 19.04.2023.

    Hahahahahah navijati za hajduk mogu samo luzeri.Inače, nije mi jasno kako Dalmatinci mogu navijati za taj klub?Tko Iti malo prati nogomet od starijih generacija, jako dobro zna da je isti taj hajduk uništio Zadar, Šibenik, GOŠK Jug, .... a najžalosnije i drugi klub iz Splita .... NK Split.

Komentiraj...
Vidi sve komentare