To je to što me zanima!

Kastel: Moramo voziti 100 na sat da se izvučemo iz ovoga! Rožman: Ništa nismo pokazali

Prije pauze igrali smo u osmini finala Kupa. Rijeka dobro poznaje nas i mi njih. Oni su strašno kompaktna ekipa, najdiscipliniranija u 1. HNL, no mi smo pobijedili jer smo bili discipliniraniji, kaže trener Varaždina
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina pobjedom su ušli u drugi dio sezoni. I to ne protiv bilo koga, već protiv Rijeke, momčadi koja je u prošlom kolu pobijedila usred Maksimira 2-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Varaždinaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su s Rijekom imali negativni skor budući da su ove sezone upisali po dva poraza s 2-1 u Prvenstvu i Kupu, Varaždinci su uspjeli iznenaditi.

- Prije pauze igrali smo u osmini finala Kupa. Rijeka dobro poznaje nas i mi njih. Oni su strašno kompaktna ekipa, najdiscipliniranija u 1. HNL, no mi smo pobijedili jer smo bili discipliniraniji - rekao je Kastel koji ističe da ima je pobjeda protiv Riječana još dodatno podigla samopouzdanje.

- Ova pobjeda je od velikog značaja. Uvjeravam svoje igrače da imaju kvalitetu. Jedino ako vozimo 100 na sat možemo izaći iz ove situacije. Ne možemo voziti 110, ali ne smijemo voziti ni 90 na sat - dodao je Kastel.

Varaždincima je na pobjedi čestitao trener Rijeke Simon Rožman.

- Jako loše smo ušli u utakmicu, čak i neshvatljivo. Taj gol nas je poremetio. Znaš da će se domaćin povući u šesnaesterac i teško da ćemo moći nešto izigrati. Nismo se ni najbolje snašli na teškom terenu, no danas smo premalo pokazali da uzmemo bod ili tri – zaključio je Rožman.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • biberrr 24.01.2021.

    A poništeni gol Franka? VAR soba 5 minuta vijećala,pa nazvala Zdravka Mamića da presudi.

  • ZG U SRCU 24.01.2021.

    Iako sam Dinamovac, simpatiziram i Rijeku... Mislim da su dečki u današnju tekmu ušli preopušteno i na lovorikama pobjede protiv Dinama.. Na Rožmanu je da ulove kontinuitet jer su predobra momčad za našu ligu...

  • ojhrvatskamati 23.01.2021.

    nekada je dobro da ovako dođe neki poraz koji cete spustiti da ne odletis previse, kao sto inace hajdukovci rade...Rijeka treba samo nastaviti kao do danas sto je radila i biti ce konkurentna do kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare