Sport

Komentari 6

Kastel: Moramo voziti 100 na sat da se izvučemo iz ovoga! Rožman: Ništa nismo pokazali

Kastel: Moramo voziti 100 na sat da se izvučemo iz ovoga! Rožman: Ništa nismo pokazali

Prije pauze igrali smo u osmini finala Kupa. Rijeka dobro poznaje nas i mi njih. Oni su strašno kompaktna ekipa, najdiscipliniranija u 1. HNL, no mi smo pobijedili jer smo bili discipliniraniji, kaže trener Varaždina

Nogometaši Varaždina pobjedom su ušli u drugi dio sezoni. I to ne protiv bilo koga, već protiv Rijeke, momčadi koja je u prošlom kolu pobijedila usred Maksimira 2-0.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Varaždinaca

Iako su s Rijekom imali negativni skor budući da su ove sezone upisali po dva poraza s 2-1 u Prvenstvu i Kupu, Varaždinci su uspjeli iznenaditi.

- Prije pauze igrali smo u osmini finala Kupa. Rijeka dobro poznaje nas i mi njih. Oni su strašno kompaktna ekipa, najdiscipliniranija u 1. HNL, no mi smo pobijedili jer smo bili discipliniraniji - rekao je Kastel koji ističe da ima je pobjeda protiv Riječana još dodatno podigla samopouzdanje.

- Ova pobjeda je od velikog značaja. Uvjeravam svoje igrače da imaju kvalitetu. Jedino ako vozimo 100 na sat možemo izaći iz ove situacije. Ne možemo voziti 110, ali ne smijemo voziti ni 90 na sat - dodao je Kastel.

Varaždincima je na pobjedi čestitao trener Rijeke Simon Rožman.

- Jako loše smo ušli u utakmicu, čak i neshvatljivo. Taj gol nas je poremetio. Znaš da će se domaćin povući u šesnaesterac i teško da ćemo moći nešto izigrati. Nismo se ni najbolje snašli na teškom terenu, no danas smo premalo pokazali da uzmemo bod ili tri – zaključio je Rožman.

Najčitaniji članci