To je to što me zanima!

Katalinić: Zatekli smo Fulham jer smo predvidjeli njihovu igru

Iva Katalinić bio je vidno zadovoljan igrom svoje momčadi. Split je remizirao protiv Fulhama i šteta što nisu iskoristili prilike i poveli uoči uzvratnog susreta u Londonu
Vidi originalni članak

Premda im je ovo bila prva ozbiljnija europska utakmica momčad Splita protiv Fulhama odigrala je vrlo dobru utakmicu i prava je šteta što nisu postigli koji gol, premda su imali nekoliko izglednih prilika, pogotovo mladi Rebić u 6. minuti i Čop pred sam kraj susreta.

Split je dominirao od prve do zadnje minute, a Fulham je imao tek jednu izgledniju priliki, šut Zamore u 30 minuti.

- Malo smo ih iznenadili postavkom igre, znali smo kako će Fulham igrati i možemo žaliti što nismo postigli gol - rekao je trener Splita Katalinić, koji je ostavio otvorenim pitanje prolaska u nastavak natjecanja.

Trener gostiju, Jol ipak vjeruje kako će njegova momčad izboriti prolaz dalje, a o samoj utakmici je rekao kako je Split izveo drugačiju formaciju od uobičajene.

Na pitanje imali u splitskoj momčadi pokoji igrač koji bi mogao zaigrati u Premieshipu, diplomatski je odgovorio.

- Ne želim ih uzbuđivati takvim informacija. Dosta je kvalitetnih mladih igrača no to ću zadržati za sebe - rekao je Jol, a na pitanje jesu li njegovim igračima smetali komarci samo se nasmijao i rekao kako to nije utjecalo na igru.

Na stadionu u Dugopolju okupilo se oko tri i pol tisuće gledatelja koji su zdušno bodrili ove mladiće i s terena ih ispratili pljeskom i povicima kako žele od njih konačan uspjeh i plasman u nastavak natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Dr.VK 29.07.2011.

    čestitke Splitu, šteta što nisu dali bar jedan gol, bilo bi puno lakše u uzvratu ovako teško. Samo nije mi jasno, gledao sam tekmu i u par navrata čuo navijačke pjesme Hajduka, nije mi jasno, što su navijači Splita toliko jadni da ne mogu smisliti ni koju prigodnu pjesmicu za svoj klub. Od njih 50 navijača ima jedan sigurno koji može napraviti 1-2 navijačke pjesme.

  • Superteška 29.07.2011.

    Bravo Splite, pozdrav od BBB.

  • user_76345 29.07.2011.

    Ajoj ajoj..... gledal sam sve tri tekme naših klubova i mogu sa sigurnošću reći da sad bu hajduk najmanje treći!!! Bravo za GNK Split!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare